Femeile Reutilizabile Izolare Sac De Masa De Prânz Copiii Cald Păstrarea Prânz Termică Cutie Cooler Genți De Tote Pungi Alimentare


Etichete: carouri tote sac panza, mui femei geanta, femeile cruce saci transport gratuit, geanta femei, geantă de umăr, copil lunchbox, militar pungă de mâncare, geanta tote, îngroșa sac cooler, geanta guess.

19.32lei
  • In stoc
  • w142002



  • Numărul De Model: BGM400
  • Tip: 2 Persoane
  • Material: Nailon
  • Nume De Brand: Winligture
  • Origine: NC(de Origine)

Material: Poliester+folie de Aluminiu;

Dimensiune: 21 x 12 x 20 cm/ 8.2 x 4.72 x 7.87 inch;

Lumină greutate, ușor de curățat, rezistent la apa, Izolat ,mai rece,confortul.Portabil izolate sac de masa de prânz este doar mărimea potrivită pentru masa de prânz dvs. are nevoie.Vă rugăm să confirmați dacă dimensiunea satisface nevoile dumneavoastra inainte de a cumpara.

In interior geanta este din aluminiu durabil garnituri de izolare, care este ușor de curățat și de BPA gratuit.Actualizat 3mm durabil EPE strat de izolare va păstra alimente sau bauturi la temperatura optima de ore.Se aplică de vară și de iarnă.

Noastre compact încă practial prânz tote pot potrivi cu ușurință toate dvs. de gustări, băuturi răcoritoare, sandwich-uri, fructe sau legume.Vă puteți bucura de o viață sănătoasă și gura-adăpare masă gătită acasă, la școală, la birou sau la picnic.

Elegant, cu dungi de design, potrivit pentru toate grupurile.Acesta poate fi folosit ca sac de masa de prânz, geanta picnic, bento sac, diverse sac sau pungă de cumpărături.

Lista de pachete : Izolat Sac de masa de Prânz pentru Copii


Olga Iskr
2020-10-05
5/5
As in the photo, practical and pretty .. Thank you seller
Vladimirvv70
2020-12-22
5/5
Nice handbag. Nice size
Mamasuper5858
2021-02-06
5/5
Good quality

Scrie o recenzie

Produse similare