WD-40 de multi-utilizare dublă acțiune-produs Spray 400ml-wide sau precise de aplicare. Lubrifiaza, slae, protejeaza de Rugina, dielectric.


Etichete: dt71 penseta, hatsan, nextool, optometrie poster, micrometru digital mitutoyo, indicator mitutoyo, echipamente de optometrie, b7000 adeziv pentru touch screen, set workpro, smart penseta.

52.27lei
  • In stoc
  • w142534



  • Nume De Brand: WD-40
  • Origine: ES(Origine)
  • Tip: Combinație

Spray WD-40 Produs Multi-Scop în format Dublu de Acțiune de 400 ml permite atât o larga aplicare cât mai exacte a produsului, pentru a evita riscul de pierdere a canulei și pata de tine.Ideal pentru încuietori sau mecanisme blocat de rugina sau rece și scoateți scârțâie.Lubrifiază și elimină murdăria de instrumente și metal și suprafețe cromate.Elimină orice fel de ceară, gudron, vaselină sau adezivi.Se evită scurt-circuite și elimină murdăria de rame electrice, de dielectric forta de a ajunge la 43.000 de volți.Se deplasează de umiditate prin crearea unui strat de protecție împotriva ruginii care va permite dvs. de instrumente pentru a avea o viață mai lungă.Nu conține silicon.Spray-ul de 2.000 de utilizări.

Unge piesele în mișcare, cum ar fi balamale, rulmenți, lanțuri și angrenaje; Eliminarea scârțâie.

Pătrunde, slăbește rapid și eliberează-a blocat, blocat și ruginit părți, cum ar fi nuci, lacăte și Pistoane.Cea mai bună relaxare a ruginit sau blocat mecanisme.

Curăță și elimină gudron, grăsime, ceară, sau cleiuri petele.

Lubrifiaza si protejeaza metalice si suprafete cromate de rugină și le lasă strălucitor, fără a le deteriora.Nu conține silicon.Produse de lustruit.

Se condensează umezeala din rame electrice, bujii și orice materiale electrice. 43.000 Volt Dielectric Vigoare

Dublu sticla cu pulverizator: largă și precisă.Se evită pierderea de canulă.


Suzyparadise
2021-01-07
5/5
Everything is perfect.
Erik S J89
2021-01-09
3/5
The product I haven't tried it yet, but there's an errata error on the page, put two together for that price, and just send you 1, they say it's a page error, For me it is misleading advertising as on other page for 1 product just like this there are lower, I recommend looking at it well before I buy it at least on this link.

Scrie o recenzie

Produse similare