Marsupiul Sling pentru nou-Nascuti Moale pentru Sugari Folie Respirabil Folie Hipseat 0-3 Ani Bumbac Respirabil Hipseat Nursing Acoperi


Etichete: scutece de tifon, sailor moon scaun scaun, transportatorului nou-născut, omul wrap sling, a sărit placa transport, copilul amprenta kit, purtător de umăr, babi transport, baby sac, realist costum adult de halloween.

31.12lei 36.20lei
  • In stoc
  • w142900



  • Material: Poliester
  • Numărul De Model: Transportator Copil
  • Transportatorii Tip: Față-în-față
  • Intervalul De Vârstă: 2-18 luni
  • Origine: NC(de Origine)
  • Model Tip: Mozaic
  • Portante: 20KG

Descriere:

100% bumbac pur de înaltă calitate, de mare stil.

Ține copilul aproape, de a promova aderenta, suport de alăptare și îngrijire a face mai ușor.Copilul se simte în siguranță și iubit, copilul care transportă plâng mai puțin, alaptarea este mult mai eficient, și se dezvoltă mai rapid și mai optim.

Caietul de sarcini:

Aplicabile varsta: copil (0-1 ani)

Material: Bumbac

Umplutura: poliester bumbac

Culoare: mov, gri, negru, albastru deschis, albastru, roz, rose (opțional)

Caietul de sarcini:

Ultra-moale, respirabil și ușor: - a Făcut de cea mai buna calitate din bumbac 100%, copilul inel de curea este rezistent, moale, respirabil, rece în timpul verii și rece în timpul iernii.Acest lucru ajută copilul regla temperatura corpului, ritmul cardiac și rata de respirație.Un non-aluminiu sudate inel este folosit.Potrivit pentru nou-nascuti sub 40 kg, este ideal pentru utilizarea de zi cu zi.

Ușor de utilizat: runda sling poate obține rapid și ușor de pe și în afara, creând un loc adânc pentru o mai confortabil copilul.Subțire de umăr căptușită oferă un strat de confort între umeri și umerii, și greutatea de pe spate si umeri.Ușor căptușit balustrada oferă dreptul de suma de amortizare pentru copilul moale coapse, fără margini ascuțite taie în carne.Coada lunga creează un spațiu privat pentru mame, și puteți hrăni copilul oriunde.

Pachetul Inclus:

1*Baby sling

Note:

1.Vom oferi imagini clare, măsurători, acolo unde este posibil.Vă rugăm să verificați cât mai mult posibil pentru a asigurați-vă că elementul este cea de care ai nevoie.

2.Vă rugăm să permiteți-0.5-1 cm diferenta din cauza manuală de măsurare.(1 inch=2,54 cm)

3.Culoarea de elemente reale pot fi ușor diferite de la listarea de imagini din diferite ecran de computer, vă mulțumim pentru înțelegere.

Vă mulțumesc pentru înțelegere.


Kiv Bryansk
2020-11-21
5/5
Identical to the image
Elvis Hodges
2020-11-09
5/5
I like it.
Kamolnew
2021-01-04
3/5
Rings are not closed and it makes it very difficult to use

Scrie o recenzie

Produse similare