Profesionale Trei Degete de Vânătoare, Mănuși pentru tir cu Arcul de Fotografiere Mănuși Trei Piele Deget de Protecție Mănuși pentru tir cu Arcul M L XL Dreapta


Etichete: netzen plasă de siguranță, mathews tir cu arcul decalcomanii, săgeată manusa, din piele mănuși pentru tir cu arcul, tir cu arcul manusa, cald mănuși pentru tir cu arcul, arc compus, mathews tir cu arcul autocolante, camuflaj mănuși pentru tir cu arcul, săgeată pachet.

37.34lei 44.46lei
  • In stoc
  • w143141



  • Se potrivesc: Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
  • Featues 3: De Vânătoare, Mănuși
  • Featues 2: Trei Deget Mănuși
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: PU și catifea
  • Featues 1: Mănuși De Fotografiere
  • Numărul De Model: Mănuși Pentru Tir Cu Arcul

Puncte:

1、de Înaltă Calitate Material: de înaltă calitate piele de căprioară moale, cu textură bună.Fiecare detaliu este bine cusut și durabil.Vă aduc perfect experiență poartă.

2、Trei degete de la Mâna Design: Clasic, cu trei degete de design cu o grosime de piele solide la sfat pentru protecție suplimentară.Apăsați pe model pentru a preveni degetele de alunecare.Degetele sunt realizate din tesatura elastica pentru o mai confortabil si respirabil uite.

3、Remarcabilă Sensibilitate: piele-cut mănușă oferă dreptul de atingere și perfectă experiență poartă pentru arme mici și degete, făcându-l ideal pentru fotografiere, vânătoare și exerciții țintă.

4、Bretele Reglabile Velcro: Piele arcuite arc mănuși cu benzi velcro pe încheietura mâinii poate ajusta dimensiunea.Mănuși sunt potrivite pentru majoritatea oamenilor și puteți ajusta cu ușurință în funcție de mărimea mâinii.

5、Trei Dimensiuni: M/L/XL pentru bărbați și femei, din piele și arcuite mănuși pentru o suprafață netedă și confortabil se potrivesc.

Caietul de sarcini:

Nume: Tir Cu Arcul Mănuși

Material: PU și catifea

Greutate: aproximativ 50g

Dimensiune: M / L / XL

M despre 2.76-3.15 în; L despre 3.15-3.54 în; XL despre 3.54-3.94 în

Lista De Ambalare:

Tir cu arcul mănuși * 1 (Dreapta)


Shartugai66
2020-08-28
3/5
пришла совершенно другая перчатка.
Yam A Chiong
2020-12-10
2/5
Shipping is good, received the item fast. But the glove is Too small. Even XL size did not fit me. =(

Scrie o recenzie

Produse similare