9W / 7W LED-uri Portabile Alimentate Solar de Camping Bec Controlat de la Distanță Impermeabil în aer liber USB Cort Felinar Pentru Camping, Drumetii


Etichete: coarda spider, 3 camping lumina, 3 in 1 lampa de birou, pălărie de trekking, ac lampă de birou, ușor de camping lumina, mare trekking, oamenii de camping lumina, camping lumină km, barbati trekking.

45.48lei 74.52lei
  • In stoc
  • w143312



  • Nume De Brand: LIXADA
  • Tip: De Buzunar, Multi Instrumente
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: ABS+PC
  • Putere: 7W / 9W (Opțional)
  • Dimensiune: M

Acest portabil camping LED lumina este destul de practic pentru iubitorii de activități în aer liber.Luminozitatea se poate regla ușor prin apăsare pe buton sau prin control de la distanță.Acesta este acuzat de eco-friendly, panou solar, ușor și convenabil de a transporta, perfect pentru toate tipurile de activități de interior și exterior.

Caracteristici:

ECO-FRIENDLY - Powered by ip65 panou solar, care se bazează pe curat, fără sfârșit și eco-friendly de energie solară, de siguranță și de a nu dăuna mediului înconjurător.

Mai MULTE MODURI - este Format din 25pcs de luminos LED margele, suporta 2 moduri de iluminare trecerea de la constanta modul de iluminare, care include puternic, mediu și slab moduri și modul bliț include flash rapid și lent flash, săli de conferință nevoi diferite în alt loc.

SIGURANȚĂ - structura interna este bine sigilate de plastic de calitate, si margele de LED-uri sunt strâns capacul de PC shell, care sunt destul de durabil și nu este ușor de rupt, da, de asemenea, de înaltă performanță impermeabil la bec.

CONVENABIL - control de la Distanță design permite distanta de luminozitate reglare.Realizate de plastic ușoare, care este ușor de purtat.Vine cu un sistem flexibil de cârlig, poate fi identificată închide oriunde.

VERSATIL - luminozitatea este ușor reglabil, potrivit pentru toate tipurile de ocazii, cum ar fi în aer liber, camping, drumetii, alpinism, explorarea, etc. De asemenea, util în situații de urgență ca în interior sau în aer liber, petreceri și o întrerupere de putere.

Caietul de sarcini:

Material: ABS+PC

Putere: 7W / 9W (Opțional) Specificații BLS-60-20RC BLS-70-25RC Putere 7W 9W Lumeni 200-300LM 250-350LM Tensiune de Intrare DC/5-6V dc5-Acumulator 6V Baterie 18650, 3.7 V,1500mAh Baterie 18650, 3.7 V,1800mAh Sursă de Lumină 20Ppcs 2835 Margele de LED-uri 25Pcs 2835 Margele de LED-uri de Control de la Distanță Suport Modul de Iluminare Constantă (Puternic, Mediu, Slab), Flash (Rapid, Lent) Timpul de Lucru ≥ 8 ore de Încărcare de 6-8 ore de lumina strălucitoare a soarelui Panou Solar 6V,1.2 W panouri Laminate (Size: 5.1 * 3.3 * 0.3"), Sârmă Cablu: 3 m Greutate Pachet: 241.2 g / 9.5 oz

Pachetul Dimensiune: 14.5 * 9 * 9cm / 5.7 * 3.5 * 3.5 în

Lista De Pachete:

1 * Bec

1 * Panou Solar

1 * Instrucțiuni

1 * Control De La Distanță

1 、 en-Gros și Picătură de transport maritim

Pentru en-gros, noi va oferim discount sau transport gratuit moduri care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct.

2、P arcel ?Informații

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire:https://www.17track.net/ro

3、 Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge? ?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

4、Feedback-ul ?

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne dea 5 Stele Feedback-ul Pozitiv.Vă mulțumesc foarte mult.

Dacă nu sunteți mulțumit de produsele noastre,vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

5, Cum de a Rambursa ?

Acceptam retur pentru nesatisfăcătoare elemente.

Vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a raporta produsele cu defecte în termen de 30 de zile de la primire.

Rambursare va fi emisă odată ce am primit produsele returnate.

Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele de returnare.


Scrie o recenzie

Produse similare