Senzor Îngropat de Lumină Eco-Friendly de Securitate de pe Strada Home Lampa Solara Disc de Lumini pentru Exterior Felinar de Gradina Decorare Terase


Etichete: auto bara de led-uri, extern solar senzor de lumină, lumina solara în aer liber metal, iluminat stradal solar, mare lumina solara in aer liber, led-uri senzor de mișcare, solar de iluminat exterior senzor de amurg, spălare de perete led, iluminat stradal solar camera, lămpi solare de iluminat stradal.

37.99lei 47.51lei
  • In stoc
  • w144605



  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Sursa De Alimentare: Solar
  • Corpul Material: ABS
  • Este Estompat: No
  • Numărul De Model: Lampă solară
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Mabor
  • Tensiune: 1.2V
  • Celule Solare De Tip: NI-MH
  • Caracteristici: Senzor Îngropat Lumina
  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Nivelul De Protecție: IP44
  • Tipul De Bază: NICI unul
  • Certificare: ROHS
  • Utilizare: Vacanta
  • Stil: ART DECO

Caietul de sarcini:

Luminozitate: Despre 2LM

Panou Solar: 0.16 W 2V

Baterie: 1*AAA 400 mAh Ni-MH

Timp de lucru: 4-8 ore

Material: Plastic

Culoare corp : negru

Dimensiuni produs(L * W * H): Despre 6*6*28.5 cm/2.36*2.36*11.02 inch

Luminos de culoare: lumina alb Cald 3000 K

Timp de încărcare: 6-8 ore (atunci când sunt obtinerea suficient de lumina soarelui)

Timp de lucru: 8-10 ore

Alimentat de energia solara gratuita si nu de energie electrică necesară.Panoul solar sprijină operațiunile pe termen lung.Ei vor veni în mod automat pe timp de noapte și stinge automat în zori.Există un comutator ON/OFF lumina capacul, asigurați-vă că activați comutatorul înainte de încărcare.

Rezistent la intemperii, potrivit pentru utilizarea în aer liber, fără griji despre ploaie, zăpadă, îngheț, sau lapoviță.

Ușor de instalat, FĂRĂ FIRE.Împinge miza în sol, este nevoie de doar câteva secunde.

3 Lumeni, ESTE CONCEPUT PENTRU DECOR, POATE NU DESTUL de LUMINOS, DAR LUMINA ESTE CALD ȘI BLÂND.Adauga un fermecător, decorative strălucire a căilor, decora gradina, terasa sau curte.Măsuri: 2.32 x 2.32 x 11 inci.

Atunci când primiți lumini solare, vă rugăm să rândul său, ON/OFF comutare de la lumina capacul PE poziție, apoi se pune capacul lămpii cu susul în jos la masă pentru a verifica dacă luminile se vor aprinde sau nu.

Lista de produse:

1* Lampă

Notă :

1. Vă rugăm să fi kinldy remarcat faptul că, ca un solare alimentat de produs, timpul de lucru este caracterul sensibil.

2. Vă rugăm să asigurați-vă că activați comutatorul înainte de utilizare.

3. Instalați lumina solara intr-o locatie cu deplină, lumina directă a soarelui.

1) Vom accepta Alipay, West Union, PayPal, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. Elementele vor fi livrate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau indisponibil adresă.

2. Vă rugăm să verificați cu dvs. Vamale înainte de cumpărare.Taxele de Import, taxele nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Vă rugăm să verificați cu țara biroului Vamal și de sosire clearance-ul, dacă este necesar.

3. Cele mai multe dintre articolele vor fi expediate prin China Aer Înregistrat Mail sau www.antena1slobozia.ro Standard de Transport maritim.Acesta vă va duce 25-60 zile lucrătoare de tranzit în funcție de locația dumneavoastră.Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 4 săptămâni, în timp ce unele pot dura până la 6 săptămâni.Acest lucru este normal, avem mare speranță că ai putea înțelege faptul că tranzit internațional este în afara controlului nostru.Dacă doriți să obțineți produsele rapid, vă sugerăm că veți putea alege Express shipping prin DHL.

4. Notă: Verificați dacă în pachet înainte de a o semna sau de a o accepta, a refuza coletul dacă se pare că deteriorarea în timpul tranzitului.Dacă aveți orice problemă cu privire la transportul maritim, vă rugăm să contactați-ne în mod liber la început.Multumesc.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.antena1slobozia.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul la noi fără nici o ezitare, ne va fi foarte apreciat pentru asta.

2. Dacă există unele probleme cu produsul nostru, vă rugăm să ne contactați în primul rând prin intermediul www.antena1slobozia.ro Trademanager, mesaj sau e-mail.Vă vom răspunde în curând și de a oferi cele mai bune solutii, vă rugăm să ne credeți că nu vom lăsa să suporte pierderi.


Igor Petuhov2009
2020-09-25
4/5
Came not, money back

Scrie o recenzie

Produse similare