2300W-2500W Interior / Exterior Aragaz Electric Panou Montat pe Perete Infraroșu Patio Incalzitor cu Termostat Incalzire 220V-a Făcut în Turcia


Etichete: încălzire, cameră, pânză turcia, aragaz, încălzire, incalzitor de terasa, 4 de căldură alimentat aragaz, ventilator, casă incalzitor sauna, căldură pad, confortabil picioare, masina de încălzire.

146.44lei 325.43lei
  • In stoc
  • w144845



  • Cerere: 21-30㎡
  • Incalzitor Electric Tip: de încălzire cu infraroșu
  • De Încălzire Cu Infraroșu De Tip: Soare, Încălzire
  • Origine: TR(Origine)
  • Tensiune (V): 240V
  • Instalare: De sine statatoare
  • Zona Încălzită: ≥20㎡
  • Utilizarea: Camera De Zi
  • Element De Încălzire: Sârmă De Încălzire
  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: Diğer
  • Putere: >2000W

Kumtel Ex-23 Ecoray 2300 W Tipul De Perete De Departe Infraroșu Încălzire

Kumtel, cea mai mare companie care produce mai multe tipuri diferite de tehnologii de încălzire, vă oferă Kumtel Ex-23 Ecoray 2300 W Tipul de Perete de Departe Infraroșu de Încălzire, la temperatura dorită, în lunile reci de iarnă.Dispozitivul, care are un blând design, adaugă valoare la casa ta prin integrarea cu mobilier și obiecte de uz casnic.

Temperatura Maximă

Kumtel Ex-23 Ecoray 2300 W Montat pe Perete de Încălzire cu Infraroșu, termostat tehnologie prin temperatura să dețină un anumit nivel.Temperatura camerei sabitlediğiniz sub nivelul cade termostat automat intre dorinta ta de nivelul de temperatură este de recuperat.

Consum redus de energie dispozitiv previne consumul de energie cu ajutorul termostatului caracteristică.

La Kumtel Ex-23 Ecoray 2300 W Tipul de Perete de Departe de Încălzire cu Infraroșu pot fi montate pe perete sau pe tavan.

Dispozitivul nu dăuneze sănătății dumneavoastră nu prin uscare la aer cu mult tehnologia infraroșu.

Cu mult tehnologia infraroșu cu putere pe lumina, aparatul începe să se încălzească rapid vie sau obiect în fața lui.

Oferind eficiență maximă în zonele interioare, la Kumtel Ex-23 Ecoray 2300 W Tipul de Perete de Departe de Încălzire cu Infraroșu pot fi folosite în aer liber, mai ales când plouă, cu IPX2 tehnologie.

Eficiente De Încălzire

Puterea de incalzire: 2300 W

Modul de utilizare: Termostat și manuală

Sârmă de lichidare: Episoidal

Zona de incalzire: 30 de metri pătrați închise, 20 de metri pătrați de zonă deschisă

Tip-peste siguranta: Da

Conținut cutie

La Kumtel Ex-23 Ecoray 2300 W Tipul de Perete de Departe Infraroșu de Încălzire include un perete și tavan agățat aparatul în afara încălzire dispozitiv.

Kumtel Ex-25 - 2500 Watt Super Ecoray Departe Infraroșu Încălzire Aragaz

Kumtel, un brand preferat de clienții cu incalzire pe care o produce, se incalzeste acasă sau de la birou cu succes Kumtel Ex-25 - 2500 Watt Super Ecoray Departe Infraroșu de Încălzire a Sobei.Face o impresie puternică cu design elegant, Kumtel Ex-25 - 2500 Watt Super Ecoray Departe Infraroșu Încălzire Aragaz adaugă valoare locația sa.

În Utilizarea de Ușurința

Datorită departe infraroșu tehnologie, kumtel Ex-25 - 2500 Watt Super Ecoray Departe Infraroșu de Încălzire nu a deșeurilor de energie electrică prin încălzire la persoana sau obiectul în fața sobei.

Kumtel Ex-25 - 2500 Watt Super Ecoray Departe Infraroșu Încălzire Aragaz poate fi folosit în interior cât și în aer liber pe vreme ploioasa cu IPS-2 tehnologie.

O clasa consumatoare de energie dispozitiv vă permite să economisiți energie.

Daca iti cumperi un picior, puteți transporta cu ușurință dispozitivul în orice loc.

Cu termostat, puteți repara apăsați la nivelul dorit.Dacă apăsați scade sub nivelul trebuie reparate, termostatul pași în și surprinde temperatura precedent, asigurându-se astfel că energia electrică nu este pierdut.

Kumtel Ex-25 - 2500 Watt Super Ecoray Departe Infraroșu Încălzire Aragaz poate încălzi cu 30 de metri pătrați închise și 20 de metri pătrați de zonă deschisă.

Temperatura Ideala

Putere de incalzire: 2500 W

Controlul de încălzire: Termostat

Clasa de energie: a

Wire wrap: Elipsoidal

Numărul de flaments: 1

Conținutul De Produse

La Kumtel Ex-25 - 2500 Watt Super Ecoray Departe Infraroșu de Încălzire este echipat cu perete sau tavan montare echipamente în cutie.

Producător Intern Kumtel

Fondată în 1972, Kumtel produce radiatoare, aragaze, fanii și-a construit în produse, menținerea satisfacției clienților în prim-plan.În 70% din produsele sale, Kumtel exporturile în 105 țări din Germania în Africa de Sud, mexic, Australia.

Nu e Greu să se Încălzească

Cu structura elegant, kumtel Ex-25 - 2500 Watt Super Ecoray Departe Infraroșu Încălzire Aragaz adaugă frumusete la frumusetea de casa ta.Acesta oferă încălzire rapidă de departe infraroșu cu tehnologia și previne mediu de uscare.Datorită ignifug de cauciuc, cabluri, dispozitivul oferă o mai folosesc.


Scrie o recenzie

Produse similare