3x6x7cm Clar de Plastic Transparent din PVC Ambalare PVC Clar Cutii marturii de Nunta Cutii Cadou Jucărie Cadou, Cutii de Afișare Transport Gratuit


Etichete: plastick cutie pvc, alimente keeper, simplu favoarea cutii, cos depozitare cu capac, de crăciun, cutii de favoarea case, cutie doll house, cutie de clar, acryl cutie, clar mare favoare cutie, Casa.

64.64lei 76.03lei
  • In stoc
  • w145171



  • Origine: NC(de Origine)
  • Ocazie: Nunta Si Logodna
  • Numărul De Model: 3x6x7cm
  • Numărul de Pc-uri: 100buc
  • model: Culoare Solidă
  • Nume De Brand: Awcmtpsyol
  • Material: PVC

Feedback-ul :

1. Feedback-ul pozitiv este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să lăsați 5 stele în feedback-ul pentru noi, dacă sunteți satisface cu produsele și serviciile noastre.Noi va oferim cel mai bun preț și servicii mai bune atunci când face o comanda data viitoare.

2. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe www.antena1slobozia.ro.Noi vă va ajuta să rezolve problema.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Am înțeles nefericirea s-ar putea avea în cazul în care pentru a merge în neregulă, dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi rezultate satisfăcătoare.

3. Ne pasă de fiecare clienții, și vom fi întotdeauna gata să vă ajute.Sperăm să stabilească pe termen lung relație de afaceri cu tine!

Produs Descrition:

Categorie : Cutie PVC

UTILIZARE: Jucării, dulciuri, fructe, jucarii model, pâine, produse cosmetice, parfumuri, necesitatile de zi cu zi, flori de ambalare

Materiale : Pvc

Culoare : Clar

Personalizare: Non-personalizate

Dimensiuni aproximative: 3 *6*7CM (1.2" *2.4 "*2.8 " )

Net Greutate: 0.8 kg

Transport Greutate: 0.84 kg

Ambalare : sac

Cantitate: 50buc sau 100buc cutii(NU sunt Incluse alte elemente în cutie)

Imaginea De Mai Jos:

Transport:

1. Comanda dvs. va fi procesată în termen de 1-2 zile de la efectuarea plății.

2. Vom livra produsele la tine în conformitate cu adresa în www.antena1slobozia.ro ordine.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa, vă rugăm să ne e-mail înainte de a livra pachetul.

3. China Post Air Mail, de obicei, durează aproximativ 15-60 de zile pentru a ajunge la adresa dvs. (în vacanțe este nevoie de mai mult timp, aproximativ 60 zile în Federația rusă); EMS are nevoie de 5-10 zile lucrătoare; Fedex are nevoie de 4-8 zile lucratoare, DHL durează 3-7 zile lucrătoare.

4. Nu suntem responsabili pentru nici o intarziere a ordinelor dacă ne-au trimis ei.Deoarece viteza de transport este în afara controlului nostru.

5. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

6. Pls nu ezitați să ne Contactați dacă aveți orice problemă de transport, noi va oferim răspuns satisfăcător.Nu supună un diferend opțional.Vă mulțumesc din nou!!


Scrie o recenzie

Produse similare