Scandinave Gnome Crăciun Lumini cu Timer suedeză Santa Gnome Nordic Xmas Decor P7Ding


Etichete: poster scandinave, lampa de mătase, gnome pluș, crăciun negru gnome, suedeză třmte, scandinave, mare gnome crăciun, pitic de gradina, gnome timbru, figurina piticul.

59.23lei 97.10lei
  • In stoc
  • w145592



  • Stil: Europa
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Flocking
  • Tema: Mascota
  • Nume De Brand: Non-metal deviss
  • Este Dispozitiv Inteligent: No

Scandinave Gnome Crăciun Lumini cu Timer suedeză Santa Gnome Nordic Xmas Decor P7Ding Produs caietul de sarcini:

Caracteristică:

1.Perfecta pentru protejarea bunatati de Craciun și adăugarea unor capricios la decor de vacanță.

2.Aceste tradiționalist Nordic Figurinele sunt realizate din material netesut + plus + bumbac, non-toxic și fără miros specific.

3.De siguranță atât pentru copii și adulți; Dispunând de o bază de grea pentru un plus de stabilitate, nu este ușor să răstoarne,perfect pentru răspândește spiritul Crăciunului.

4.Aceste Gnome Crăciun păpuși sunt o mare decor pentru Crăciun, Anul Nou la domiciliu, transport mall, hotel, club, bar, perfect pentru Crăciun costum petrecere, petrecere de Craciun tema decoratiuni.

5.Aceste gnomi păpuși sunt adorabil tradiții, modele minunate pe care toată lumea îi place, stimularea vacanta petrecerea cu acest articol, ar fi festiv plus la raft & masă și decorațiuni interioare.Un cadou perfect pentru familie și prieteni acasă la Crăciun, Ziua Recunostintei, Halloween,petrecere de aniversare.

Material: Pânză

Dimensiune: 20*16*41cm

Greutate: 255g

Culoare: Verde,Rosu,Gri

Notă:

Din cauza manual de măsură, vă rugăm să permiteți-1-2cm abatere

Real element poate fi ușor diferită de imaginea din cauza de a monitoriza și de usor efect

Pachetul Include:

1 x Crăciun Gnome Papusa de Plus

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.


Scrie o recenzie

Produse similare