Reîncărcabilă animale de Companie de Unghii Polizor Câine Unghiile Clippers Nedureros USB Electric Laba Pisica Tăiere Unghii Îngrijire Trimmer Fișier Dropship cutter


Etichete: mașină de tuns parul de reparare, câine de tuns de unghii, zmee câini, câinele unghiile clippers, dh cuie, câine laba de imprimare, taiat unghii câine, cutter inteligent, lepim, barbi tricou.

45.03lei 76.31lei
  • In stoc
  • w145958



  • Tip De Element: Nailclippers
  • Tip: Câini
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Origine: NC(de Origine)

Electric animale de Companie de Unghii Polizor Pentru Caine Cat de Încărcare USB Reîncărcabilă de Companie Unghiera Burghiu Câine Labe de Pisica de Unghii Îngrijire Trimmer Instrument caietul de sarcini : Adaptor de ieșire: AC 100-240V 50/60Hz USB de incarcare: DC 5V-baterie Reîncărcabilă: Ni-MH 3,6 V(600mA) timp de incarcare: 3H Folosind timp: 2H 2 Viteza: 7000/8000 RPM DC 3.2 V lungă perioadă de timp viața motor Facilitate : Mic design de zgomot, vibrații Reduse protectie la Supraincarcare fără Fir folosind Descriere: 1. Avansat 2-Comutatorul de Viteză Și 3 de Slefuire Porturi: trimmer are o reglabile, low-viteza mare de proiectare suficient de puternic suport grele de slefuire.Și cu 3 porturi pentru a se potrivi mici, mijlocii, mari sau animale de companie, pur și simplu alege portul corespunzător și viteza în funcție de animalul tau de dimensiunea și unghii duritate. 2. Super-Redus de Zgomot si Vibratii: mai Multe animale de companie stresat de sunet și vibrații de animale de companie de unghii polizor.Cu toate acestea, electric animale de companie de unghii polizor foloseste un superior motor cu silențioasă tehnologie care produce un nivel foarte scăzut de vibrații pentru a păstra animalele de companie calm și de a ajuta nisip animale de companie gheare mai rapid și mai ușor. 3. Reîncărcabilă & Portable: fără fir câine polizor este reincarcabil si are un indicator luminos de pe jos, care se aprinde în timpul încărcării.Fiecare polizor are un built-in baterie care dureaza 2 ore după 3 ore de încărcare.Ușor și ergonomic design corp, de asemenea, face mai ușor să se ocupe cu mâna dreaptă sau cu mâna stângă. 4. Sigure, Eficiente si Tunderea Precisă: Acest caine unghii polizor utilizează o tehnologie avansată de Diamant Pic Polizor pentru a oferi cel mai sigur, mai confortabil de companie gheare de slefuire.Recomandat de medicii veterinari și pentru animale de companie îngrijire profesioniști, fara durere si tocmai tăiați unghiile animalului tau de companie oriunde.Pachetul include: de Tip 1: 1x animale de Companie de Unghii Polizor 1x Cap de rezervă 1 x USB Cablu de Încărcare 1 x Pachet Cutie 1 x manual de Utilizare Tip 2: 1 x Înlocuire Cap Tip 3: 2x Înlocuire Cap 1x animale de Companie de Unghii Polizor 1 x USB Cablu de Încărcare 1 x Pachet Cutie 1 x manual de Utilizare

Notă:

După-vânzare de servicii:

Dacă acesta nu funcționează/nu primesc/nu este deteriorat în timpul transportului/ sau alte sau alte probleme, vă rugăm să contactați-ne pentru gratuit.După ce ne confirma, putem retrimite sau de restituire.

FAQ:

1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?

Vă rugăm să urmăriți colete pe : www.17track.net/en

Vă rugăm să rețineți: (cum ar fi : China Post Obișnuit Pachet Mic Plus ) informațiile de urmărire este disponibil doar în China.În cele mai multe cazuri, de transport maritim internațional durează în jur de 35 la 60 de zile lucrătoare

2. En-gros și Picătură de Transport maritim

Pentru en-gros, oferim reducere si transport care dureaza doar 3-7 zile pentru a ajunge.Dacă sunteți în căutarea pentru orice alt produs, vă rugăm să ne contactați, ne-ar plăcea să vă ajute să-l găsească.

Pentru dropshipping:

Putem oferi vrac dropshipping comenzi prin intermediul fișier CSV.

Vom accepta Paypal pentru plăți

Vom trimite-l la clienții dumneavoastră direct, fără factură ,promovarea de informații și fără orice informații despre compania noastră.

3.Culoare și dimensiune diferenta

datorită rezoluției ecranului, efectul de iluminare și eroarea de măsurare, mărfurile pot fi un pic diferite pentru poze, sper înțelegere.Multumesc mult!!!

4.Se întoarce:

Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

5.Despre Feedback-Ul:

Dacă există unele probleme cu bunuri .Vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema .Îți promit că-ți dau cea mai bună soluție.


Scrie o recenzie

Produse similare