16 Buc om de Zăpadă Decor Kit de făcut Cadou de Crăciun de Iarnă în aer liber, Grădină Jucării Distractive pentru Copii


Etichete: papusa om de zăpadă, amuzant sexi, diy om de zăpadă, dart pen, jocul în aer liber, joc de iarnă, copil jucărie în aer liber, aer de om de zăpadă, în aer liber, om de zăpadă, pentru om de zăpadă.

43.93lei 54.23lei
  • In stoc
  • w146066



  • Setați Tipul: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Crăciun Fericit Decor
  • Tip de en-Gros: No

CALITATE MATERIAL: Durabil și bine a făcut.În afară de pălărie și eșarfă, alte accesorii sunt realizate din lemn și nu din plastic ieftin.Face o frumoasă și delicată om de zăpadă, cadouri și activități distractive pentru întreaga familie.

CLASIC de IARNĂ ACTIVITATE: Construirea unui om de zăpadă este un mod minunat pentru o familie să se distreze și obligațiuni, bucurându-se de natură și de lucru împreună pentru a face ceva.Coordonarea cu alte consumabile Crăciun și de iarnă petrecere decoratiuni pentru a crea o atmosferă de sărbătoare.

DISTRACȚIE de IARNĂ: Aduce mai multă distracție pentru copii și adulți în timpul iernii de pansament lor om de zăpadă cu acest kit la îndemână.Este de asemenea potrivit pentru Crăciun, de iarnă tematice de petrecere, vacanță, activități de familie și așa mai departe.

Acest om de zăpadă kit, făcut de mult material rezistent pentru a asigurați-vă că piesele de ședere în condiții de siguranță pe zăpadă.Nu există nici o mai bună activitate de familie în timpul iernii decât construirea unui om de zăpadă.Asta va ofera aproape tot ce ai nevoie pentru a construi un om de zăpadă.Trebuie doar zapada de natura, tu și copiii tăi se vor bucura de distracție de proces!

dimensiuni:

Pălăria: 28cm diametru

Eșarfă: Lungime 135cm x Latime 9.5 cm

Butoane/ochii: lungime 7,5 cm x latime 3.8 cm

Gura: lungime 7,5 cm, latime 2 cm

Nas: lungime totala 22.5 cm

Tub din lemn: 16cm mult

Parte: Lungime 34cm

Material:Fetru pânză, lemn

culoare:Negru+rosu

Conținutul Pachetului:

1 x Top Hat

1 x Esarfa

1 x Morcov Nas

1 x Conductă de

2 x Brate

5 x Gură Cuie

5 x Butoane/Ochii

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


Scrie o recenzie

Produse similare