în aer liber de Urgență Pelerina de ploaie de Film de Aluminiu Durabil Poncho Rece de Izolare Ploaie Pături Instrument de Supraviețuire, Echipament de Camping


Etichete: în aer liber echipament de lucru, poncho de iarnă, film adeziv echipamente, film de echipamente de fotografie, cuvertură de pluș, poncho, pelerina de ploaie durabil bărbați, poncho femei, mare pătură de urgență, îngroșa urgență pătură.

15.86lei 18.88lei
  • In stoc
  • w146350



  • Origine: NC(de Origine)

Puncte:

1、Ultraușoare și Portabil: Ea este doar despre 0.77 kg în greutate, despre 51.18*39.37 cm, în stare nepliată, suficient de mare pentru majoritatea adulților cu rucsac și ușor pentru a obține pe și de pe.

2、Premium de Urgență Patura Poncho: Făcut de puncție rezistent material mylar ,materialul își păstrează 90% din caldura corpului, de urgență patura poncho este durabil, rezistent la rupere, rezistent la apa, windproof, termice și liniștită.

3、Multifuncțional de Urgență Patura Poncho Ploaie: Urvival de viteze care te ține cald și uscat.Folosit ca un semnalelor de urgență, mylar pătură, rucsac acoperire, vântul blocker, brațul sling, colectorul de apă, adăpost pentru animalele fără stăpân și așa mai departe.

4、Mantie de Urgență: urgență pentru salvarea vieții pelerina poate fi folosit pe ambele părți.Portocaliu strălucitor design crește foarte mult posibilitatea de salvatori' descoperire.Un instrument util de urgență echipamentul de care trebuie să te ajute.

5、Specializată de Produse: este Specializată în produse în aer liber.În plus, vom vinde supraviețuire corturi și supraviețuire pături de urgență.Notă: Acest material poate fi utilizat în mod repetat pentru o lungă perioadă de timp nu este ușor de a sparge.

Caietul de sarcini:

Nume: Poncho De Urgență

Material: material PET

Grosime: aproximativ 0,012 mm/0.0004 în

Greutate: aproximativ 0.064 kg

Culoare: portocaliu (de urgență culoare)

Dimensiune: 130*100cm/51.18*39,37 in

Dimensiune pachet: aproximativ 11.7*9.2*2.5 cm/4.61*3.62*0.98 în

Caracteristici: PE material poate fi utilizat în mod repetat, și nu este ușor să fi rupt după utilizarea pe termen lung

Lista De Ambalare:

1*De Urgență Poncho


Scrie o recenzie

Produse similare