250ML multi-funcția de pliere Silicon de Călătorie Cupa de Silicon Retractabil Pliere Cupe Pliabile Picnic în aer liber călătorie Cani


Etichete: cafea oțel, ș apă, 8oz ceașcă de cafea, ș, rețin cupa de silicon, sticla ori, pliant din silicon cupa, cafea si farfurie, ori de sticlă, pliere silicon cupa animale de companie.

9.03lei 17.33lei
  • In stoc
  • w146920



  • Material: Gel De Siliciu
  • Numărul De Model: /

Dacă Vă Place Acest Articol,vă Rugăm să Adăugați-L La Dumneavoastră "Lista de dorinte",puteți obține, de asemenea cele mai noi discount de informații de promovare a acestui produs în timp!Dacă Vă Place Magazinul Nostru,Vă Rugăm Să Adăugați-L La "Magazin Listă".Noi Oferim Comandă Mare Reducere Mare , Dacă Aveți Orice Întrebare,vă Rugăm să Ne Contactați, vă Mulțumesc foarte mult!!! ^-^

Caracteristici:

- Pliabil travel ceașcă de alimente clasele silicon, fără BPA gratuit,în condiții de siguranță și de sănătate.

- Design pliabil și economie de spațiu.Se potrivește convenabil în buzunar, geantă de mână, rucsac și cele mai multe mașini titularii de ceașcă.

- Etanșă a capacului previne în mod eficient de praf sau alte obiecte la care se încadrează în ceașcă, păstrarea cupa curat și igienic la toate ori.

- Cu un conjunctiv mână frânghie, camping, cana poate fi agățată pe sac.Usor de pliere ceașcă mare în aer liber camping, drumeții și turism.

- Continut pachet: 1 x Ceașcă de Călătorie

Caietul de sarcini:

- Material: Silicon

- Capacitate: 250 ml

- Desfășurat Dimensiune: 10.3*8.5 cm

- Pliat Dimensiune: 10.3*1.5 cm

Notă:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.


Scrie o recenzie

Produse similare