2020 Ultimul Model Decolorarea ' 60 ' 70 Disco&Hippie Costume Femei Setsuit Cosplay Hip Hop Jazz Costum de Halloween Pentru Adulti


Etichete: gotic articole pentru acoperirea capului, mens tinuta disco, funky disco tinuta, Stil anii ' 60 bentita, 70 rochie haine, 70 costum barbati, bandană păr hippy, de halloween, articole pentru acoperirea capului, bentita de par boho-hippie, 60 benzi femei.

122.04lei
  • In stoc
  • w147408



  • Tip De Element: Seturi
  • Material: Poliester
  • Gen: FEMEI
  • Caractere: Hippie&Disco
  • Numărul De Model: Adult
  • Componente: Bandă de susținere
  • Tip De Sursă: Vacanta
  • Utilizare Specială: Costume

Descriere produs:

✔ Produse include Topuri, pantaloni și bentiță. ✔ Materialul din acest produs este elastic tricot.Materialul din acest produs este pânză imprimată.Modelul va arăta diferite culori, în funcție de unghiul de iradiere lumina. ✔Oferă o spumant impact vizual sub lumina.Măiestrie rafinat și nouă țesătură combinații te face unic. ✔Potrivit pentru o petrecere de familie, prieteni de partid, bar petrecere de Halloween retro, etc. ✔ Pentru cumparaturi dimensiuni, vezi dimensiunea detaliile de mai jos.Oferi dimensiunea și înălțimea recomandări.

Plata:

1.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. 2.Acceptam alipay aici.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 3.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.Vom trimite bunurile în termen de 5-7 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

Transport:

1.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. 2.Vă rugăm să asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa MUSTMATCH ta shippingaddress. 3.Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă Rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim.Vom calcula exprima costul de transport maritim pentru tine.Expres transport nevoie de aproximativ 3-7 zile pentru a ajunge.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Dacă nu primiți transport în termen de 30 de daysfrom de plată,vă rugăm să ne. 4.Potrivit rusă cerințele vamale, cumpărătorul rus de cont trebuie să conțină plin fiscal, numărul și beneficiarul cumpărător rus trebuie să fie numele complet. 5.Din cauza a diferite efecte de iluminare, fotografiile nu pot fi un pic off de culoare.Vă rugăm să înțelegeți!!!

Restituire / Rambursare:

1.Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea de achiziție. 2.Transport maritim și de manipulare taxe nu sunt rambursabile, vă rugăm să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. 3.Pentru orice produs vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi și să ne spuneți numărul de urmărire.

Feedback-ul:

1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 2.Feedback-ul este foarte important, vă Rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să ne putem addressyour referă în mod satisfăcător. 3.Toate e-Mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi de lucru.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă Rugăm să resping dvs. de e-mail sau plângere la managerul nostru. 4.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. :) Multumesc


Scrie o recenzie

Produse similare