Biutee 32 Culori Mică de Pulbere de Rasina Epoxidica Vopsea Perla Pigment Natural de Unghii Acrilice Kit Nou de Unghii cu gel Unghii cu Gel Sclipici Pulbere


Etichete: cămila de unghii cu sclipici, acrilice set covorașe, rășină epoxidică mucegai sigilii, gel de unghii set, arta unghiilor, kawaii noroi transport gratuit, gel lac de unghii mgo, mica, set de unghii false, manicur instrument.

52.84lei 105.68lei
  • In stoc
  • w147904



  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic
  • Tip De Element: Set & Kit
  • Nume De Brand: Biutee

Pudră De Mică Caracteristică :

Rășină epoxidică Pigment Pulbere de Mică Pigmenți Perla Noroi Vopsea Pulbere de Săpun Colorant (0.35 oz Fiecare), - Luare de Săpun și Coloranți Set de Coloranți pentru Noroi de Colorat, Cadă Bomba Toți acești pigmenți sunt 10-60 microni.Acest praf de coloranți care se topesc rapid și atașat la materiale, și ușor de a crea produsul perfect.Anorganice Pigment - Stabilă în apă și solvenți de bază (sisteme de Unghii Decore Săpun, Noroi,Bombe de Baie, Epoxidice, produse Cosmetice, Fard de obraz,Artizanat Bijuterii, Fard de Ochi, Vopsea de Arte și așa mai departe.) Pudră de mică: Acesta poate fi folosit pentru o mare varietate handmade cosmetice.Se poate crea efectul de adâncime, stralucire si stralucire de diferite nuante.Pudră de mică Pigmenți sunt la fel de ușor de utilizat ca orice alt pigment.

Aplicație 1. Înainte de topire de bază, se taie în cuburi mici, așa că se va topi mai repede.Dacă sunteți de topire bază într-un cuptor cu microunde, utilizați un special rezistent la căldură vas de sticla sau de plastic, cupe, 3.5 oz (100 de grame) de bază se topește în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 20-30 de secunde.Folosind apa de baie, baza se topește la 158-176 °F. 2. Alcool pur este, de asemenea, utilizat atunci când se face multi-strat de săpun.Aveți nevoie pentru a se presara strat înghețat înainte de turnarea următoarea - straturile sunt bine atașate unele de altele și nu se rupe în jos în timpul utilizării. 3.5 lbs. (1588 grame) de bază îngheață în matriță, în medie în 5 ore. 3. Adaugă organice pudră de mică pentru sapun matrite la rata de 0.002 – 0.007 uncie pe 3.5 oz (100 de grame) de bază de săpun, în funcție de cât de saturată culoare doriți să obțineți.Atunci când adăugați bomba baie de colorare colorant pentru a topit bază de săpun, se amestecă bine masa, în scopul de a evita formarea de noduli.Pentru mai mult confort, este de asemenea posibil pentru a adăuga mică cantitate de glicerina pentru machiaj vopsea și apoi se adaugă acest amestec la baza de lichid.Apoi se toarnă săpun în formă, stropind-o cu alcool, și repetați această procedură după aceea.


Jeancarlos94
2020-12-04
5/5
I expected more, many without Shine, for manicure. Vobsh norms 50/50
Blackscorpion
2020-11-28
3/5
some of the powders do not look good

Scrie o recenzie

Produse similare