2PC 42KG Puternic Magnet Neodim Disc de Cauciuc Costat D88*8.5 mm M8 Filet Suprafață Protejarea Lumină LED-uri aparat de Fotografiat Auto Mount Magnet


Etichete: magnet pentru telefon mobil, magneți din neodim de dimensiuni, magnet din neodim, cupru elice, set de magneți de căutare, onoarea 9 lite caz uimire, clip felinar, arma folie, camera mount magnet, bandă magnetică.

115.08lei 121.14lei
  • In stoc
  • w147914



  • Muntele Magnetic: Anti-zero ,potrivit feroase și suprafețe sensibile
  • Numărul De Model: AMZ180880085
  • Compozit: Magnet Neodim
  • Forma: Cerc
  • Filet Exterior M8: 15 mm,25mm lungime disponibil
  • Acoperite Cu Cauciuc : N45 magnet de neodim în interiorul
  • Dimensiune: 88mm Diameter, 8.5mm thickness of disc
  • multi folosesc: Suport pentru pistol, Toc,Car LED lumina baza de magnet
  • Tip: Permanent
  • Cu Găuri: No
  • Cerere: Industriale Magnet
  • Nume De Brand: UIMITOR-MAG

Descriere produs Neodim Acoperite cu Cauciuc Magnet Disc de Cauciuc acoperite cu magnet vase sunt realizate din 6pcs super-puternici magneți din neodim și o susținută placă de oțel, care a fost capsulat de un rubbber, are o deosebită mai multe polul magnetic de instruire și adeziv vigoare a acestor magneți din neodim au fost amplificat de o mulțime.Sale de acoperire de cauciuc pot protejează sensibile feroase suprafață de la zero, cum ar fi pictura ,lustruit sau alte suprafețe sensibile.Atașat feroase suprafață de vehicul , rafturi metalice și tipurile de mașini , magnet oala poate crea un permanent sau temporar punctul de fixare a evita fixare in.Produs Parametru: 1. Numele Parte: D88mm Acoperite Cu Cauciuc Magnet Cu M8 Filet Exterior 2. Material:Magnet de Neodim N45 +A3 otel + Cauciuc 3. Dimensiune: D88mm (Diametru)* 8.5 mm ( Baza Magnetica Grosime) 4. Extern Filet : M8,25mm lungime, 15mm lungime disponibil 5. Vertical Pull-vigoare: 42KG Horizional Pull-vigoare: 8.4 KG pe bază de 10mm placă de oțel 6. Temperatura Max. de Lucru:80 grade Caracteristici Produs: 1. Trage puternic-forța datorită de înaltă calitate Magnet Neodim N45 și Placă de Oțel 2. Strat de cauciuc evita zero de pictură sau alte sensibil feroase suprafață de 3. Accesoriu: Apartament mașină de spălat , Spălare de Primăvară , cu Șurub 4. Numeroase Aplicatii: Lucru &semnal de iluminat , aparate foto,sisteme de prindere și altele 5. Cantitate: 2 buc magneti per pachet Nota:

1)magnetic vigoare 42kg a fost testat folosind un calculator controlat de tracțiune tester, este verticală trage-forță care face pescuit magnet trage din placa de otel de 10 mm grosime în condiții ideale.Efective de forță de tragere variază în principal în funcție de următoarele variabile :

o: Otel grosime (Cel mai subțire din oțel, cea mai mică forță de tragere), 42 K G vertical magnetic force a fost obținut pe bază de 10mm grosime Placă de oțel

b: Tragerea direcție (Cea mai mare dintre trăgând în direcția dincolo de 90° , cea mai mică forță de tragere, în mod normal, forta de tragere în direcție orizontală este de numai aproximativ o treime din faptul că, în direcție verticală )

c: Atragerea de poziție (departe, dincolo de centrul de greutate, cea mai mică forță de tragere).

În plus, chips-uri de fier de suprafață magnetică reduce, de asemenea, trage-forța de magnet la o anumită măsură.

2) Magnet atrage numai de fier , metale feroase și nichel, nu atrage aur, argint, cupru, aluminums și lor aliaj și Oțel inoxidabil

3. Forța magnetică se concentrează pe jos de pescuit magnet, nu este greu de orice forță magnetică de alte suprafețe .

Avertismente:

1. Acest magnet este foarte puternic pentru dimensiunile lor și poate prindeți degetele grav ;

2. Păstrați departe de Copii de toate vârstele.

3. Nu permit magneți pentru j ump împreună sau pe o suprafață metalică , o atenție Specială trebuie să fie întotdeauna luate în momentul manipulării.

Livrare:

În Mod Normal China Post Air Mail Cu Numărul De Urmărire.

Ordine, în general, gestionate și prelucrate în termen de 1-3 zile lucrătoare.

Următoarele timpul de livrare pentru referință:

Rusia : Pentru oraș mare ca Moscova 15-35 zile lucrătoare ; Pentru orientul îndepărtat oraș 30-45 de zile lucrătoare

Brazilia și alte țări din Africa de Sud: 25-45days.

Statele unite ale americii: 7-15 zile lucrătoare

Australia, Marea Britanie, Spania, Franța, Germania:7-20working zile

Alte țări: Nu Mai mult de 40 de zile lucrătoare.

Vă rugăm să ne Contactați prin e-mail sau comerciant manager după 30 de zile lucrătoare, dacă încă nu ați primi coletul.

Customer Service:

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.

Dacă există probleme cu tranzacția sau elementul pe care ați primit contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ.Orice element defect , noi va oferim înlocuitor gratuit, imediat după primirea probelor.

DESPRE NOI:

Suntem un furnizor de top în China, specializata in producerea de tipuri de ansambluri magnetice.Cu tehnologie cu experiență, putem proiecta și de a dezvolta tipurile de magnetic produs care conține plastic ,cauciuc ,prelucrare ,ștanțare piese care sunt utilizate pe scară largă în diferite tipuri de industrii.

Toate ansambluri magnetice sunt produse în conformitate cu sistemul de calitate stricte și procedurile de producție sunt complet sub control.Aproape toate produsele sunt exportate în America de Nord, Europa ,Japonia.Dacă orice magnetic proiect sau aveți o idee bună pentru magnetic aplicație, vă rugăm să ne anunțați, vom proiecta, dezvolta și de a produce pentru tine.Puteți ajunge la noi prin e-mail sau manager de comerț (Live chat), în limba engleză, noi vă va oferi feedback-ul dvs. imediat vă Mulțumesc foarte mult.

Bine ati venit clienții finali, angrosiști, distribuitori peste tot în lume achiziționa magneți puternici și adunările lor în loturi mici sau în masă, multumesc din nou.


Kolchenko82
2021-01-06
5/5
good

Scrie o recenzie

Produse similare