50pcs 3 Straturi Materne Culoare Tampon de Bumbac Anti-overflow Respirabil, Lavabil Sân Pad Pentru Alăptarea Postpartum Sutien Mama


Etichete: tampoane de unica folosinta tatuaj, postpartum maternitate tampoane, tampoane de unica folosinta de copt, de unică folosință, tampoane de cauciuc, postpartum chilotei de unică folosință de dimensiuni mari, lansinoh tampoane de unică folosință, șlefuire tampoane de unică folosință, de unică folosință pantaloni scurți postpartum, steamboost tampoane de unică folosință, de san tampoane de unică folosință.

31.85lei 36.61lei
  • In stoc
  • w148116



  • Numărul De Model: 50pieces
  • model: De unică folosință
  • Material: Bumbac
  • Model Tip: cu dungi
  • Cantitatea: 50pieces
  • Dimensiune: 50 pieces
  • Caracteristici: Ultra Moale

Parametru:

Material: bumbac

Culoare: dungi maro

Sezon: patru sezoane

Dimensiune: 10*10cm/3.94*3.94 în

Ingrediente: bumbac colorat

Caracteristici: lavabil, potrivit pentru pieptul mamei modelarea.

Descriere:

Colorate tampon de bumbac, special conceput pentru postpartum la mamele care alăptează și pot fi curățate.Stratul de suprafață, în contact cu pielea este de culoare căptușeală din bumbac, care este moale si confortabil la atingere.Stratul de mijloc este super absorbant cu absorbție de apă de mare, care poate absorbi în mod eficient debordant lapte și ține mamelon uscat.Stratul exterior este permeabil si respirabil membrana pentru a preveni laptele de la obtinerea umed la haine.pe.Acest copil este un must-have după naștere.

Anti-overflow sân pad este un element esențial pentru a controla scurgerile în timpul alăptării.Partea interioara este confectionata din super-absorbant material polimer, care poate absorbi excesul de lapte matern și repara galactorrium interior.Partea exterioară este un strat impermeabil respirabil, care poate păstra sutien uscat. .

Caracteristici:

1. Polimer de absorbție de polimer material de absorbție a stratului poate absorbi rapid și pentru a preveni laptele matern de la debordant.

2. Ultra-subțire de trei-dimensional taie, complet aproape de corp.

3. Material moale si confortabil de ventilație nu se va simți umedă și neaerisită.

4. Trei-dimensional de turnare, efectuate în conformitate cu linia de piept, închide complet pentru organism.

Lista:

50*Tampoane


Scrie o recenzie

Produse similare