Portbagaj Cutie de Depozitare de Reparare Mini Reparatii Placa de Organizare Instrument de Accesorii Auto, VJ-Drop


Etichete: papusa raft de depozitare, organ, consiliul fix, cutie de organe, 100762568 rev o st2000dm006, placa pentru perete, fata de masa pentru perete, caseta de instrument, marker raft de depozitare, clemă cu gheară.

18.71lei 26.73lei
  • In stoc
  • w148603



  • Aplicabile Spațiu: În Spatele Ușilor/Pe Pereti
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Utilizarea: Instrumente
  • Nr. de Niveluri: Single

Portbagaj Cutie de Depozitare de Reparare Mini Reparatii Placa de Organizare Instrument de Accesorii Auto, VJ-Drop Descriere:

Caracteristici:

1.DIMENSIUNI COMPACTE:Acolo când ai nevoie de ea, se lipeste de covor cu Cârlige, mare versatil deține toate tipurile de obiecte.Este într-adevăr este la fel de flexibil ca vrei tu, nu contează cât de mari sau mici de organizare trebuie să avem ceva care va lucra pentru tine.

2.Se AMESTECĂ ȘI se POTRIVESC:Portbagaj Cutie de Depozitare de Reparare pot crea compartimente în portbagaj cu ușurința de a Folosi oriunde, în mașină, să dețină toate zi cu zi elemente de care aveți nevoie pentru a păstra în loc.Acest instrument de reparare poate organizatorii pot stoca până la 330 kg.

3.FUNCȚIONEAZĂ PE COVOR:Superstrong cârlig și buclă se agață strâns de fibre în spațiul de marfă covoare, majoritatea încărcăturii vehiculului boot zone sunt căptușite cu covoare țesute, care se potrivesc perfect cu cârlig casete.

4.ȚINEȚI CEVA:Acum puteți conduce fără să mă gândesc despre lucrurile să se încurce în portbagaj.Portbagaj Cutie de Depozitare de Reparare secure lucruri, chiar dacă ați fost de conducere la viteză mare.

5.Realizate din materiale de înaltă calitate,durabil și reutilizabile.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Material: pp

Dimensiuni: 11.7*14*19 (mm)

Culoare: galben, gri

Pachetul Include:

1x Cutie de Depozitare de Reparare(fara cablu)


Scrie o recenzie

Produse similare