Femei Sexy Manual Latex O Linie de Tricouri cu Margine Rosie pentru Fete rochie Mini Princess Vacanță Tricouri


Etichete: laser star, fusta din latex, jupe latex, oi tricou, latex cămașă femei, animal print fusta mini, stick moștenire de război, latex de cauciuc fusta, patch fusta, latex fusta lunga.

126.84lei 162.63lei
  • In stoc
  • w149091



  • Material: Alte
  • Tip De Element: Fuste
  • Caractere: Cait Sith
  • Componente: Fuste
  • Tip De Sursă: Vacanta
  • Gen: FEMEI
  • Numărul De Model: NZ1908170016
  • Origine: NC(de Origine)

Femei Sexy Manual Latex O Linie de Tricouri cu Margine Rosie pentru Fete rochie Mini Princess Vacanță Tricouri

Poartă

În general latex hainele sunt concepute pentru a fi etanș.Prin urmare, ele pot fi dificil de a pune pe fără ajutorul unui lubrifiant.Există 3 metode principale de pregătire latex catsuit pentru a purta. (1) Ușor de praf interiorul hainei cu talc înainte de a pune pe, pentru că fără stăpân talc și praf este foarte vizibil împotriva cauciuc.

(2) Folosiți un silicon lubrifiant pe bază de, cum ar fi "Eros Bodyglide" sau "Eros Cult Dressing Ajutor".Aplicați un strat subțire de acoperire la interior din îmbrăcăminte și de piele dacă este necesar.

(3) O a treia metodă de a reduce sau elimina frecare mare din latex atunci când dressing este de a clorurate de cauciuc.

Cauciuc pot fi marcate cu ușurință sau sfâșiat cu unghiile dacă forța excesivă este utilizat atunci când trăgând de pe îmbrăcăminte.Asigurați-vă că haina este bine lubrifiat sau talced.Ați putea dori, de asemenea să poarte o pereche de mănuși ușoare de bumbac pentru a evita orice daune

Atunci când manipularea latex cu mâinile goale, asigurați-vă că acestea sunt curate înainte de a veni în contact cu dvs. de îmbrăcăminte.Fi conștienți de faptul că de cauciuc pot fi colorate permanent maro dacă intră în contact cu cupru, alamă sau bronz - ai grijă cu monede de cupru

Nu expuneți niciodată latex pentru uleiuri esențiale

Nu expuneți niciodată haina ta de flăcări și foc ca arsuri de cauciuc

Lustruire

Haina ta va fi livrat la tine unshined.Să strălucească, vă recomandăm să folosiți un silicon pe bază poloneză, cum ar fi 'Eros Bodyglide" sau " Eros Cult Dressing Ajutor

Să nu mai strălucească folosind mobilier poloneză și pentru a evita lubrifianti pe baza de ulei si creme, deoarece acestea distrug cauciucul.

Nu frecați suprafața exterioară a ta haină prea grea, sau cu o cârpă aspră, ca suprafață lucioasă poate fi permanent zgâriat.

Curățare

Puteți de cauciuc se spală hainele în apă curată, caldă.Evita detergenți și săpunuri.Întotdeauna șterge excesul de apă cu un prosop moale și se lasă să se usuce plat sau atârnat la uscat.Cauciuc poate fi zgâriat dacă frecat prea tare, astfel încât să fie blând.

Niciodată uscat rufe, fierul de călcat îmbrăcăminte dumneavoastră.

Depozitare

Latex hainele sunt cel mai bine stocate închis într-un dulap, departe de surse de căldură, lumină (în special în lumina strălucitoare a soarelui și UV puternice de lumină care se vor degrada lumină haine colorate), metale, uleiuri, solvenți, grăsimi și foc.Evita umedă de depozitare condiții de Livrare implicită transport vom folosi este China Post prin recomandată, dacă ai nevoie de un element de urgență, vă recomandăm să acorde o 16USD în plus pentru a accelera EXPRESS , Care ia în jurul valorii de 15 zile .

Se întoarce

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul primit, va rugam sa ne contactati, iar noi vom încerca să-l rezolve pentru tine.nu vă vom lăsa nemulțumiți din cauza greșelilor noastre.

Despre Feedback: Feedback-ul este foarte important pentru amândoi, dacă sunteți mulțumit cu noastre de produs și serviciu, vă rugăm să ajute pentru a posta un feedback pozitiv pentru noi, vom face același lucru pentru tine.Vă rugăm remarcat faptul că nu vom accepta feedback-ul negativ.Dacă sunteți nemulțumit cu articol, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ imediat, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom oferi o soluție rapidă.Vă mulțumesc foarte mult!


Scrie o recenzie

Produse similare