Solar, Piscină-ionizator de Cupru-argint Ion Piscină Purificator de Apa Purificator cu Alge gratuit de Cristal Clar de Apă Solar, Piscină Ionizator g5


Etichete: accesoriu piscina, silver-ion air, ionizator apa, curata piscina, săpun cu ioni de argint, china ioni de argint apă, Solar, intex piscina ionizator, ionizator apa piscine, ionizator pentru piscina.

263.56lei 299.52lei
  • In stoc
  • w149239



  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: Purificator De Apa

Solar, Piscină-Ionizator De Cupru De Ioni De Argint Piscină Purificator De Apa Purificator

全平台北美区禁售

Caracteristică:

Lasă Soarele să-și Procesul de Ionizare curat piscina!

Solar, Piscină Ionizator este NUMAI în condiții de siguranță, eficientă și sănătoasă opțiune pentru tratarea piscine, spa-uri, și apă potabilă.

Bucurați-vă de piscină fără mirosuri chimice și daune.

Reduce nevoia de șoc și clor.

Ultra-scăzute de întreținere.

Powered by ecologice, panouri solare cu nici scumpe baterii pentru a înlocui.

Nu mai par decolorat sau costume de baie, piele uscata sau mancarimi ale ochilor.

Mânere bazine de până la 22.000 de Gal.

UCIDE-ALGE ȘI REDUCE NEVOIA DE CLOR:

Solar, Piscină Ionizator ucide algelor și previne-l de la revenirea.Unitatea pur și simplu plutește în piscină și folosește cupru ionizare a ucide alge înainte de a avea posibilitatea să-și formeze și să ia peste piscină.

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI BANI:

Spune la revedere de la algaecides, șocuri și ore de alge-spălare.A reduce consumul de clor până la 80% și economisește $300-$500 pe an în substanțe chimice singur.

FUNCȚIONEAZĂ CU TOATE TIPURI DE PISCINE:

În sol, mai sus-sol, apă sărată, și clor piscine.De asemenea, în condiții de siguranță pentru toate finisajele, inclusiv, mortar, pietriș de cuarț, țiglă, și de vinil, garnituri.

TOT CE AI NEVOIE PENTRU A OPRI CRESTEREA ALGELOR:

Include un anod de cupru, metal, perie de curățare, și de cupru kit de testare.Cupru anodic durează aproximativ un an înainte de a fi înlocuit.


Wormix 12
2020-12-11
1/5
Over one month I still did not receive the product. Alliexpress take for ever to refund the money , if they will ever will.

Scrie o recenzie

Produse similare