Digital LCD 12V 24V 36V 48V 72V PLUMB ACID Baterie de STOCARE Indicator Contor Contor electric curat cărucioare de golf stivuitor


Etichete: oră senzor, 24v baterie de litiu, Baterie de 12v metru, v indicator de nivel, motor contor de ore ktm, stivuitor jucărie, 3000w 72v baterie, contra oră, piaggio vitezometru digital, capacitate metru aneng.

76.88lei 102.51lei
  • In stoc
  • w149906



  • Înălțime Element: 4.9cm
  • Numele Modelului: RL-BI004
  • Tip De Material: ABS
  • Element De Lungime: 6cm
  • Lățime Produs: 6cm
  • Articol Greutate: 80g
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Cerere: coș de golf,masina,barca,scutere,echipamente de îngrijire podea
  • Caracteristici Speciale: INDICATOR DE BATERIE CONTOR DE ORE
  • Nume De Brand: runleader
  • Gama de tensiune: 12v,24v,36v,48v,72v

Runleader este mândru să prezinte noua RL-BI004 Indicator de Baterie cu contor de Ore.Se poate lucra pe cele mai multe plumb acid baterie de stocare.Ea are un puternic indicator de baterie de sistem și sistemul de distribuție, precum și alte caracteristici unice de design.

Indicator de baterie Sistem, Inclusiv :Întârziere de Afișare Funcție,opriți Funcția de Memorie,Circuit Deschis Funcția de Resetare,etc.

Sistem de distribuție, Inclusiv : acumularea total de ore de funcționare TOT , total ore resetabile RESET , etc.

Design unic, Inclusiv : easy SNAP-IN de instalare,datele stocate în mod automat după diaconnecting cu bateria,etc.

În plus, produsele au ajuns CE si ROHS certificare.Ea are un brevet în China.

Acest indicator de baterie cu oră metru are 10 LED-uri de afișare grafic de indicator de baterie și de 6 cifre display LCD de contor de ore.Doi Funcție lucra împreună și de a afișa în mod evident.

Următoarele date este noastre de design de la fiecare segment, vă Rugăm să verificați cu atenție dacă se poate lucra pe bateria.Alte date, vă rugăm să contactați centrul de service.

Indicator de baterie se potriveste pentru plumb acid baterie de stocare, pot lucra la 12/24V,36V,48/72V baterie.Alt tip de baterie(cum ar fi GEL, AGM, LiFeO4) trebuie personalizat,vă rugăm să contactați centrul nostru de service.După conectarea contorului de 12/24 de pin sau 48/72 de pin cu baterie, contor va identifica automat de tensiune.

Acest indicator de baterie cu contor de ore poate identifica noua baterie inteligent.

Acest indicator de baterie are un timp de întârziere pentru a evita afișarea greșită despre nivelul bateriei.

Acest indicator baterie proiectat cu o funcție care nivelul bateriei poate fi doar în jos, nu în sus.Acest lucru va face ca indicatorul de baterie nu întotdeauna în sus și în jos brusc.După cum știm cu toții, fără încărcare, nivelul bateriei nu vor sau complet.

Pentru a menține bateria, acest indicator baterie funcția conceput cu recunoaștere false de încărcare a bateriei de semnal.

Acest indicator de baterie va reamintesc bateriei nivel din ultimul timp, dacă nu este complet încărcată.

Acest contor de ore echipamente de înregistrare total de ore de funcționare .Ora contor indică numărul total de ore acumulate.Și numărul total de ore poate fi resetat.


Sg Said2002
2020-12-01
5/5
Good looks still need to close
Rybka Pashka
2020-12-15
5/5
Very fast delivered. Still not interested!!
Mardilon
2020-10-21
5/5
Excellent battery meter!

Scrie o recenzie

Produse similare