Ușor Utile Pliabil Manual Scaun Cu Rotile Pentru Persoane Cu Handicap,Bătrâni


Etichete: câinele scaun cu rotile, lombare, transportabile scaun cu rotile electric, pliabil scaun cu rotile motorizat, scaun cu rotile manual, roata cu rotile, 2ton, dezactivați scaun cu rotile, scara urca cu rotile, rotile scaune cu rotile electrice.

280.69lei
  • In stoc
  • w150046



  • Greutate: 6.9 kg/7.5 kg
  • Numărul De Model: N-9001
  • Nume De Brand: Gzanbanjia
  • Capacitate de încărcare: 75 kg/90 kg
  • Lățime Șezut: 34cm/41cm
  • Origine: China Continentală

U pot contacta vânzătorul să facă mai multe detalii despre el,pls contactati-cristal de whatsapp,astfel încât ea poate răspunde u în curând.Whatsapp este de 86+13660866055 Ușor utile pliabil manual scaun cu rotile pentru persoane cu handicap,bătrâni 1.Produs introduct: scaune Cu rotile model are două,unul este de 37cm,o alta este de 41cm.Scaunul dimensiunea de 37 cm pot fi luate la airplan,și scaunul dimensiunea 41cm numai pot fi verificați ed bagajele.

2.produs discription

Problema cu care ne slove: 1.Cel mai bun pret u poate da ?suntem un en-gros ,și prețul este depinde de comanda cantități . 2.Cum de a livra ?Prin express ,DHL ,TNT,UPS ,FEDEX, MARE ,pe propriul drum u alege . 2.Despre Transport 1. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 2. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 3. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 3.Returnare Și Rambursare 1. Vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți pachetul a depășit 30 de zile lucrătoare exclude weekend și de sărbători.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 2. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta 4.Despre Garanție 1.produsul vin cu 3 luni garantie. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. 5.Despre Feedback-ul Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important ,Ne exprimam cerere pls contactati-ne imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. 6.compania noastra o facem serios pentru a avea grijă de ordinea și valoare fiecare anchetă trimis la noi ,asigura rapid pret competitiv .Punctual timp de livrare,înainte de a Verifica nava ,ceea ce feedback-ul după a primi bunuri.


Scrie o recenzie

Produse similare