1 buc Plastic Virgulă Curba Riglă de Desen Croitor Rigla Etalon a Face Îmbrăcăminte Mozaic Conducător Instrumente de Cusut 3 Modele


Etichete: mozaic instrument, taie conducător, franceză conducător, sinbad, riglă flexibilă pentru cusut, mozaic regula, virgulă conducător, șirag de mărgele cu role, pentru croitor, quilting si patchwork template-uri.

24.69lei 35.27lei
  • In stoc
  • w15011



  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizarea: Măsura și de a Face Haine
  • Element Nume: Rigla Patchwork
  • Conducător De Tip: Cusut Conducător
  • Tip: conducător
  • Forma: Virgulă și Drept
  • Material: Plastic
  • Pachet: 1 buc/ambalaj
  • Nume De Brand: D&D

Caracteristici: Transparent material de buna calitate, rezistent la utilizare.Îmbrăcăminte versatil riglă, domnitorul a stabilit curba granulometrică și alte funcții.Utilizarea pe scară largă profesionale în industria de îmbrăcăminte.Cu built-in linii scară de design.Un instrument esențial pentru designer profesionist.Caietul de sarcini: Material:Plastic CommaSize: Aproximativ 29.5*12cm Drepte Dimensiune :Aproximativ 61*6.5 cm Forma: set curba granulometrică conducător Pachetul Include: 1* Curba de Conducător Note: 1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea. 2.Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare.

\

PLATA

Noi, de obicei, accepta plata prin escrow.

Vă rugăm să asigurați-vă că informațiile de livrare este corectă înainte de a confirma comanda.LIVRARE

1. Vom face freeshipping livrare prin CHINA POST cele mai multe părți ale lumii, dar nu livram la P. O. BOX sau APO/FPO.

2. În mod normal, ne-ar face pentru livrare în termen de 1 săptămână după ce plata dvs. a sosit.

3. Oferim, de asemenea, rapid de livrare de către EMS/DHL/UPS/TNT, dar în plus costul de transport maritim este necesar.

4. Pentru orice întrebare cu privire la livrare, pls nu ezitați să ne contactați.GARANTAT&RETURN 1. Toate produsele sunt 100% Noi. 2. Puteți reveni la elementele achiziționate în termen de 14 zile după ce ați primit coletul, dar trebuie să suporte costurile legate de livrare.FEEDBACK-ul

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi și cumpărătorii noștri, așa că lasă-ne câteva cuvinte despre elementul ai, indiferent că este pozitiv sau negativ.Pentru orice întrebare despre produsul primit, pls nu ezitați să ne contactați.certificare:


Shashtaraz
2021-01-27
5/5
It came very quick and it’s long which is very good for cloth cutting. Recommend for those who need it. Very useful.
Untouchable F 786
2021-01-18
5/5
Corresponds to the description, well packed. Delivery-2 months and 18 days

Scrie o recenzie

Produse similare