Fete Fustei De Balet De Dans Haine Scurt Si Maneca Lunga Dans Purta Copii Copilul Gimnastica Tricou Cu Snap Picioare


Etichete: gk gimnastica haine, balet tricou femei, fusta de balet femei, mare fete tricou, dans de haine pentru femei, tag-uri haine de copil, bărbați, rochie dans, grey tricou spandex, femeie snap picioare, adult fustei de balet.

32.46lei
  • In stoc
  • w150274



  • Se potrivesc: Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
  • Gen: Fete
  • Dans De Tip: balet
  • Stiluri: Fete Fustei De Balet De Dans Haine Gimnastica Tricou
  • Culori: Roz, Roz, Albastru, Violet, Lavanda
  • Numărul De Model: Fete Fustei de Balet de Dans Haine Gimnastica Tricou DB24311-1
  • Dimensiune: L XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL
  • Material: Bumbac
  • Nume De Brand: Novedan

Fete Fustei De Balet De Dans Haine Scurt Si Maneca Lunga Dans Purta Copii Copilul Gimnastica Tricou Cu Snap Croth

Am întotdeauna să se concentreze pentru a oferi clientilor cu produse de înaltă calitate la preț competitiv și încearcă să ofere un serviciu de primă clasă, și sperăm că vă putea bucura de cumpărături.

Tip produs: Balet, Dans Tricou Material: Bumbac+Spandex Grupa de Vârstă: Copii, Copil Fata Model: spate Deschis, Lung /Scurt Maneca Caracteristică: Anti-Bacterian,Respirabil Greutate: aproximativ 0,15 kg Culoare: Roz,Lavanda,Roz ,Violet,Albastru Marime: L,XL,XXL,XXXL,4XL ,5XL,6XL Alimentare Tip: OEM sau Stoc MOQ: Nr minim de stoc pentru Prețurile se negociază în funcție de cantitate.Prețurile variază cu cantitatea.Dimensiune Masa:

1 inch=2.54 cm

Notă:

Tag Dimensiunea este Asia dimensiune, vă rugăm să ia propriile măsurători pentru a alege mărimea potrivită.

Din cauza unor factori, cum ar fi pixeli, deci nu poate fi o mica diferenta de culoare

Din cauza diferitelor metode de măsurare, poate fi de 1-3cm de intervalul admisibil de eroare.

vă sugerăm să alegeți 1~2 dimensiune mai mare atunci când plasarea de comenzi(dacă copilul este supraponderal)

Element Include:

1 X Fetele De Dans Tricou (Fără Nici Un Dans De Balet Accesorii,Dacă Doriți Să Achiziționați Obiecte Ca Imagine,Vă Rugăm Să Introduceți La Magazinul Nostru.)

Dansul nostru fabrica de aprovizionare și en-gros toate tipurile de calitate pentru dans și balet pantofi de dans, cu prețuri foarte competitive.De ce ne alegeti pe noi: 1.Fabrica noastra au o experienta de 10 ani de imbracaminte si pantofi de dans. 2.Avem echipa noastra QC pentru a controla calitatea de bine. 3.Avem puternic capacitatea de producție cu mai multe fabricație magazine și linii de producție. 4.Modelele noastre,producții,serviciu de vânzări combinate într-o singură. 5.Producțiile noastre,există aproximativ 80% cerere mare în toată lumea. 6.Avem mulți ani de experiență directă în comerțul de import și export. 7.De înaltă calitate și un serviciu bun. 8.Avem cele mai bune servicii post-vânzare. 9.OEM acceptate. 10.Perfect manopera de stricte de calitate sistem de control

Transport :

ne va livra în întreaga lume ,puteți alege metoda de transport maritim în funcție de timp are nevoie.

1.china post air mail de aproximativ 25-30 de zile lucrătoare ,poate dura mai mult pentru unele zone, precum Rusia ,Brazilia etc.

2.EMS durează 7-15 zile lucratoare.

3.Fedex durează 5-7working zile.

4.DHL are 3-8working zile.

doar nava pe adresa lasata de tine pe comandă ,dacă aveți nevoie de modificări ,vă rugăm să ne contactați înainte de transport maritim a fost făcut.

Conditii de plata:

Vom accepta Escrow,card de credit,transfer bancar.Din motive de securitate, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Escrow.Dacă aveți orice întrebări cu privire la plată ,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ,vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problema.

Rambursare:

vom accepta rambursarea de 100% în cazul în care produsul are o calitate proplems sau orice neașteptate la greșeli.Cu toate acestea, cumpărătorii sunt rugați să expedieze produse înapoi la biroul nostru.

Feedback-ul:

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita! :)

Bucurați-vă de cumparaturi www.antena1slobozia.ro!!


Trent Pates
2020-10-29
5/5
I liked the quality of the fabric, and the seams are good. Does not shine through. On the growth of 140 very well approached even think for the next year the child will be enough. It is very convenient that it is made on the buttons at the bottom. I recommend both the product and the seller.

Scrie o recenzie

Produse similare