10buc/Punga Thailanda LANNA Detox Foot Patch Tampoane Detoxifierea Toxinelor Adeziv Păstrarea se Potrivesc Organic pe bază de Plante Patch-uri


Etichete: în cazul în care cumpara ortho evra patch, de control al nașterii patch ortho evra efecte secundare, ortho evra plasture transdermic, contraceptiv plasture transdermic evra instrucțiuni, detox patch, Thai, marks spencer sipsmith gin, sipsmith vară cupa de cocktail, fit patch-uri, patch thailanda.

19.49lei 32.46lei
  • In stoc
  • w150282



  • Cerere: Picior
  • Nume De Brand: Sumifun

Nume De Brand : Sumifun

Numărul De Model : C121&C1678

Aplicație : Corp

Gen : Unisex, Copii, barbati, Femei, Iubit, Copil, Bătrân, Părinții

Efecte : Body masaj, masaj Gât, Picior de Îngrijire, Picior de Porumb Removel

Ingrediente : oțet de bambus praf,lemn oțet

Funcție : de a îmbunătăți calitatea somnului,oboseală ajutor

Ajutor pentru : Spondiloza, Poliartrita

Certificat : CE,ISO9001, BV, TUV

Termen De Valabilitate : 2 Ani

Bun pentru : Slim Patch, Pierde în Greutate,pierderea în Greutate, Corp slăbire, corp Sexy

Ingrediente: B amboo oțet, chitosan, dextrină, dokudami, frunze de loquat, turmalina, fibre vegetale, Vitamina C si lemn de oțet.Tampoanele sunt ambalate individual pentru a păstra prospețimea.

Acum suntem supuși la toxine peste tot.Simptomele de suprasarcină toxice includ oboseala, dureri de cap, circulatie proasta, dureri cronice, sistem imunitar slab, constipatia, artrita, depresie si boli de piele etc. Detoxifiere Kinoki Picior Tampoane sunt cea mai noua terapie de detoxifiere.El ajută pentru a preveni acumularea de toxine în organism, reducând astfel substanțial șansele de boală, de boală și eliminarea nocive organismului de toxine.Cum funcționează ?

De sute de ani, medicina de est a înțeles toxine călătorit în jos în corpul acumuleaza la sfaturi de degetele de la picioare și glezne.De asemenea, ei au înțeles că acumularea de toxine duce la multe boli degenerative.De exemplu, dureroase, reumatism si artrita au fost cauzate de acid toxice lichide se aduna în jurul articulațiilor.În reflexologia piciorului, picioarele sunt considerate canale la mai multe organe vitale, cu peste 60 de puncte de acupunctura de pe tălpi de picioare .

Pad conține ingrediente naturale care stimuleaza aceste puncte de acupunctura prin acțiunea combinată de lemn/bambus oțet, departe-infraroșii și ioni negativi emisiilor.Aceasta stimulare rezultate din descompunerea apei și deșeurilor de molecule gratuit blocaje în fluxul de sânge și limfatic.Demachiant natural începe în tălpi de picioare.

Efectul principal de Detoxifiere Kinoki Pad este de detoxifiere.Patch-uri va absorbi toxinele după utilizarea pentru toată noaptea.Puteți vedea că, de la schimbarea culorii după utilizarea acestuia.Cel mai murdar vezi picior pad, cu atât mai multe toxine a absorbit.După utilizarea în mod constant pentru o perioadă, ei vor deveni mai curat în fiecare dimineață.Asta înseamnă că cele mai multe dintre toxinele din corpul tau au fost lansate deja.În afară de picioare, puteți aplica, de asemenea, aceste detox foot tampoane de pe altă parte a corpului, inclusiv pe spate, genunchi, coate etc.

Beneficiile Detox Foot Pad :

1.Eliberarea de toxine nedorite

2.Crește nivelul de energie

3.Reduce dureri, dureri, dureri de cap, & oboseala

4.Scuti de stres

5.Îmbunătăți metabolismul

6.Îmbunătăți circulația sângelui

7.Îmbunătăți pierderea in greutate

8.Complet discret - Lucreaza in timp ce dormi

9.Simplu și Ușor de utilizat

Mod de utilizare :

1. Aplica Lanna detox patch cu o oră înainte de culcare.

2. Se spală și se usucă picioarele sau o parte a corpului înainte de aplicarea kinoki Detox Patch.

3. Ia o foaie adeziv și încet coaja de pe hârtie.

4 .Loc de pad piciorul de pe adeziv, în cazul în care a menționat de a "Pune foaie adeziv pe partea asta" și locul pe talpile picioarelor (Ciorapi poate fi purtat dacă este necesar)

5 .Purta timp de 8-10 ore, apoi scoateți pad.

6. Ștergeți suprafața cu un prosop umed până când acesta?nu mai este lipicios.

7. Folosit patch-uri va apărea verzui sau gri, deoarece absorb toxinele și deșeuri din organism.

8. Continuați să utilizați în fiecare noapte până la decolorarea pad dispare.

9. Atunci când este utilizat Lanna patch-uri arată semne de iluminat, se aplică o dată sau de două ori pe săptămână pentru întreținere.

Disclaimer :

Nu pune pe rană deschisă.Dacă sunteți alergic, nu utilizați aceste tampoane.Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica sau vindeca orice boală.Dacă aveți orice boală, consultați un medic .Pachet: 10 Buc Lanna Foot Patch-uri = 1 Saci (10 Buc. în 1 Sac)


Aegbadillo
2020-09-03
5/5
OK
Twomack377
2021-02-03
5/5
Refund was made for non-receipt of the product
Fedorenko25
2020-10-26
1/5
Product never arrived opening a dispute, refund, I think I will place order anyway

Scrie o recenzie

Produse similare