Bărbați și Femei Corector de Postura Reglabil Confortabil Corecție Centura cu Corector 40DC18


Etichete: silca multi tool, deko multi tool, tabăra multi tool, oscil multi tool, 27 multi tool, havalon multi tool, kanzo multi tool, parkside multi tool, biciclete multi tool, vintage multi tool.

21.80lei 38.24lei
  • In stoc
  • w15115



  • Corectarea Centura cu Corector: centura
  • Corector De Postura: corector
  • Tip: De Buzunar, Multi Instrumente
  • Dimensiune: M

Bărbați și Femei Corector de Postura Reglabil Confortabil Corecție Centura cu Corector 40DC18

Caracteristici:

*1. Design Ergonomic, umăr stretching, montarea coloanei vertebrale, îmbunătățirea cocoșat, ajutându coloanei vertebrale a reveni la poziția.

*2. Placa suport, ergonomie, urmați înapoi mișcare, placa suport poate fi de 360° curbat, relaxați-vă, pentru a proteja coloanei vertebrale, și să asiste înapoi de spin pentru a corecta obiceiurile proaste.

*3. Materiale hipoalergenice, material respirabil, în condiții de siguranță, non-toxice, flexibil, și mai confortabil de purtat.

*4. Suport modelarea placa, da-talie un grad de sprijin, cu design integrat, pentru a asista talie, efectul este mai bun.

*5. Curea cataramă de design, curea, catarama design, pentru a preveni centura de tracțiune de la alunecarea în timpul procesului de uzură.

Specificatii produs:

Nume produs: Toate-a rundă de creasta plat

Dimensiune Produs:

S [circumferinta pieptului de la 28 la 32 de inci (71-81cm)]

M [circumferinta pieptului de la 32 la 36 de inch (81-91cm)]

L [circumferinta pieptului de la 36 la 48 inch (91-121cm)]

Produs material: stofa din poliester, acoperite cu latex; polietilenă intermediar; Velcro si poliester banda elastica

Caracteristici produs: design ergonomic, potrivit omului lombare design, stând și stând mai mult în conformitate cu talie modul de activitate

Produsul funcție de: mod Eficient de a preveni și a reduce riscul de dureri de spate, pentru a îmbunătăți postura; poate trage de umăr și îndreptați coloanei vertebrale, înclinați piept, au un efect semnificativ în prevenirea sputa

Aplicabile oameni: copii, adulti unisex

Lista De Produse:

1* Cocoșatul de corecție centura

Notă:

1. Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2. Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.


Scrie o recenzie

Produse similare