Chef Șorț din Pânză de Bumbac Eco Spate Reglabil Șorț cu Buzunare pentru Femei și L4MB


Etichete: conducta de toaletă, timp de epocă șorț, șorț de bucătărie, șorț de bucătărie bărbați, șorț de bucătărie femei, șorț sudor, nașul cuțit, 3 șorț copii, femeie șorț de bucătar, bucătari roșu șorț.

67.73lei 83.64lei
  • In stoc
  • w151214



  • Numărul De Model: L4MB8YY1201449-LG
  • Origine: NC(de Origine)

100% de brand nou și de înaltă calitate

OOTDTY Caracteristici:

Șorțul este fără scame, moale de bumbac, fara miros, eco-friendly organic produs.Mașină de spălat.Dublu cusute buzunare.Mai gros decât comune fibre de poliester care aparține uniformă pânză și durabile, cu o atingere buna

A preveni dureri de gat cu cross-spate curele.Salopete șorț măsoară 23 cm latime x 31 cm inaltime pentru o acoperire completă și unisex dimensionare.Extra lungi curele cu cataramă de eliberare rapidă adăpostește gamă largă de dimensionare până la barbati XXL dimensiuni (61 cm în talie).Reglabil pe lungime cu bumbac, cravată curele pentru uzura de confortabil.O eliberare rapidă hardware alamă cataramă de fixare, detasabil, flexibil pentru a purta.

Șorț cu 3 buzunare Multifunctionale în fața design.Practic pentru a pune telefonul mobil, carduri de reteta, pixuri, notebook-uri, grill alunecă, termometru de carne și altele de care ai nevoie.Convenabil pentru tine de a magazin de gadget-uri.șorț de lucru, magazin de șorț.

Mare salopete șorț oferă o mare acoperire de protecție și de grăsime de bucătărie, scurgeri si pete de mâncare.

Utilizarea pe scară largă gratar, gratar, gratar, bucatarie, bucătar, bucătar-șef, profesionist, server, grill, restaurant, brutarii, cafenele, barman, barman, coafor, personalizate, măcelar, artist, frizer, bărbați, peste de dimensiuni, grill master, cadou de ziua de nastere, adult, grădină, Grădinărit, grele.

Caietul de sarcini:

Material: Denim pânză

Culoare: Cafea, gri inchis, gri deschis, bej

Dimensiune: 80x60CM

Greutate:350g

Notă:1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include(fără pachetul de vânzare cu amănuntul):

1 x Șorț


Scrie o recenzie

Produse similare