2020 NOU Original RT809H EMMC-Nand FLASH Extrem de Programator universal RT809H+31 adaptoare+Suge Pixul EMMC-Nand+EDID cablu


Etichete: emmc, emmc cititor, rt809f, TNM, emmc usb, cutie jtag, rt809h se adapteze, emmc program soclu, rt809h, adaptor emmc rt809h.

846.12lei
  • In stoc
  • w151948



  • Tip: Industriale, Accesorii Pentru Calculator
  • Numărul De Model: rt809h
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: XGECU

Suport complet TV LCD drivere FLASH citească și să scrie capacitate nelimitată TSOP48 nand FLASH EMMC TSOP56 pin TOP8-16 pini Suport DVD AUTO, SMART TV.

Singurul programator universal care poate detecta automat numărul de jetoane pentru toate Chips-uri.Singurul programator universal care poate pune ic în orice poziție și de a face inteligent sens.Singurul programator universal Suport Citește și program Informatic de I/O prin intermediul tastaturii linie.Singurul programator universal de Sprijin Citi și Programul TV LCD PRIN intermediul porturilor VGA și HDMI.Singurul programator universal Suport ADĂUGA noi flash de unul singur, fără a aștepta pentru fabrica.Singurul programator universal construit în cele Mai multe reparații de aplicații TV,DVD,DVB,si multe isp-ul software-ului.Singurul programator universal face de autotestare pentru TV LCD sine și de eroare de diagnostic.Cel mai bun programator pentru a citi și de programare flash pe placa de bază fără a scoate afară Suport de Citit și de Programare OTP zona .Suport de PANA la 64GB FLASH NAND

Descriere pe scurt: · 48 pini puternic pindrivers, nu este necesar un adaptor pentru orice DIL dispozitive · ISP conector pentru in-circuit de programare · port VGA pentru a citi și scrie, TV LCD-MONITOARE fără demontare . · Port HDMI pentru a citi și scrie, TV LCD-MONITOARE fără demontare . · Conectare la PC: USB 2.0 (pana la 480 Mbit/s, de mare viteză/completă viteză) și 1.1 compatibil interfață · Confortabil si usor de folosit program de control, funcționează cu toate versiunile de MS Windows · poate sprijini orice flash și foarte ușor de a adăuga noi flash . · De înaltă programare viteza. ·Avansat și puternic software-ul funcții. ·Suport Tehnic on-line este, de asemenea, disponibil 24 de ore . · Garanție de un An. ·Oferă preț foarte competitiv, cuplat cu un design excelent hardware pentru programare fiabile. · programatorul realizează dispozitivul de inserție test (greșit sau înapoi) poziția de contact și verificați (contact slab pin-la-socket) înainte de programe fiecare dispozitiv.Aceste capacități, susținută de protecție la supracurent și semnătura-byte verifica ajuta la prevenirea chip daune din cauza operatorului de eroare. · De autotestare capacitatea de a permite de a rula de diagnosticare, o parte din software-ul pentru a verifica în detaliu starea de sănătate a programator. ·Suport Auto select pentru orice serie de flash inclusiv TSOP48-NAND-EMMC-PLCC,,ETC cu toate acestea Programator este condus de un ușor de utilizat program de control cu pull-down meniu, taste și ajutor on-line.Selectarea dispozitivului se realizează prin clasa sa, de către producător sau pur și simplu prin tastarea unui fragment de furnizor numele și/sau numărul parte. · Toate datele cunoscute formate sunt acceptate.Automate de format de fișier de detectare și de conversie în timpul de încărcare de fișier. ·Software-ul oferă, de asemenea o informație specială despre programat dispozitiv.Ca un speciale, desenele de toate pachetele disponibile sunt furnizate · software-ul oferă un informații complete pentru ISP aplicare: Descrierea ISP conector pini pentru selectat chip, țintă recomandate de design în jurul valorii de în-circuit programat cip și alte informații necesare.


Scrie o recenzie

Produse similare