2 buc Copil Orteza de Încheietura mâinii Mână Atelă Separată pentru Copii Deget Flex Spasmul de Extensie Placa de Fată Băiat Poliomielita Reabilitare Exercițiu


Etichete: reabilitare accident vascular cerebral, hemiplegie reabilitare, kinetoterapie genunchi, orteza de deget, oval 8 atela deget amazon, exercițiu de reabilitare, atela, bretele genunchi sport, ortopedia picior, atelă de aluminiu.

40.60lei
  • In stoc
  • w152064



  • Nume De Brand: midii
  • Origine: NC(de Origine)

Copil Adult Orteza de Încheietura mâinii Mână Atelă Separată pentru Copii Deget Flex Spasmul de Extensie Placa de Băiat sau Fată Poliomielita Reabilitare Exercitii 1 pereche / 1 buc la fel ca picture show

Produs Indicații:

Inhibarea flexor spasme musculare, păstrând degetele articulațiilor metacarpofalangiene și extensia articulațiilor, articulațiilor metacarpofalangiene și pentru a preveni degetul flexie comun deformare.Poate scuti în mod eficient de accident vascular cerebral, infarct cerebral, accident vascular cerebral și alte degetul pacientului crampe.

Acest produs este ușor, ușor de transportat, uzura aproximativ 20 de minute pentru a elimina un deget spasme (poftă de mâncare), puteți purta în orice loc și în orice moment, poate reglabile curea elastica.Bandă relativ textura moale, dar nu există nici o flexibilitate, poate fi bun pentru a evita strangularea parțială degetele prea tare. (Curele sunt unificate controlate de computer mașini de tăiat, marginea este foarte netedă și confortabil de purtat.)

În primul rând, principalele efecte: inhibarea degetul accident vascular cerebral sau artrita reumatoida cauzate de degetele deformate, pentru a preveni degetele îndoite spasm sau atrofie.

În al doilea rând, metode de instruire: 1, degetele departate, păstrând degetele în extensie corectă poziție. 2, degetul pacienții cu forme severe de flexie nevoie de ajutor cu altele , pacienții cu ușoară flexie de tensiune, se pot purta de unul singur.

Al treilea rând, să acorde o atenție: trebuie să practice sub îndrumarea divizia de reabilitare sau insotitor.Conformitate cu "progressive" principiu, în funcție de circumstanțele specifice ale formatorilor de a crește treptat dificultatea de instruire sau de formare de timp.

Dimensiuni: Lungime de mâna copilului (mm)

Material: pp plastic bord + EVA perna + flanelă lega

Caracteristici produs:

1. A preveni crampe degetul

2. Degetele de prevenire a eroziunii

3. Fix degetele și încheietura mâinii


Scrie o recenzie

Produse similare