220V Portabil Alimentat Electric Dezizolat Sârmă Mașină de Resturi Cable Stripper


Etichete: blade clamp, catsuit, album instrument, puterea de presă, benzi de cupru mașină, sârmă stripteuză mașină de 220 v, furtun hidraulic mașină, resturi de sârmă stripteuză, mazda 6 jante, cablu de cupru stripper.

1 184.57lei 1 301.73lei
  • In stoc
  • w152628



  • Utilizare: Comerciale Fabricarea
  • Numărul De Model: HXSMS038ADDSDKBXJV2
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Tip: Instrument De Putere Părți

220V Portabil Alimentat Electric Dezizolat Sârmă Mașină de Resturi Cable Stripper

Descriere Produs:

Acest cablu peeling mașină este ușor de transportat și gata pentru utilizare doar cu o sursă de alimentare de 220V și o masă stabilă.Acesta este un echipament de reciclare de cupru și aluminiu de la un număr mare de resturi de fire.Este fiabil desparte cabluri între Φ1mm și Φ38mm cu până la 20 m pe minut.

Buton cu funcție de Reglare - Folosit pentru a regla distanța de lamele în sus și în jos.

Butonul de oprire de - a Opri masina.

Hrănirea gaura - Fit pentru resturi de cabluri diametru cadrul Φ1mm-Φ38mm.

0peration Intrare cabluri în funcție de hrănire gaura.Cablurile ar trebui să fie corespunzătoare cu alimentare gaura.Verificați direcția de rotație a mașinii, ai cna operează wen a direcion pe bună dreptate, altfel schimba conectorul direcție.Asigurați-vă că diametrul cablurilor este similar cu hrănirea gauri: mari de cabluri în mare hrănire găuri, mici cabluri în mici găuri de hrănire și tv cu cabluri în apartament găuri de hrănire.

Notă Verificați aparatul înainte de a utiliza în cazul în care există ceva în mașină brokes lame; Pentru a prelungi durata de lame de viață, utilizatorul trebuie să taie cablul comun atunci când hrănire.

Caracteristici Produs:

Multi-gauri pentru soiuri de diametru Benzi de cabluri, cu un diametru de Φ1mm-Φ38mm Potrivit pentru prelucrare soiuri de cabluri place electrice sârmă, sârmă de aluminiu, cabluri metalice și etc este cadru lame duble, directorul poate procesa diferite diametru cablu Acest model este automaticall si manuala dual-folosind Oricare ar fi greu de sârmă sau sârmă moale, întotdeauna poate fi ușor de dezbrăcat de a folosi acest model

Date Tehnice:

Culoare: Galben Voltaj: 220V 50Hz Putere: 0.37 KW/0.5 CP Viteza: 20 m/minut Sârmă gama: Φ1mm-Φ38mm/Φ0.04"-Φ1.5" Lame cantitate: 10 Găuri cantitate: 10 Utilizare: Sârmă Stripteuză material: Vehicul linie, cablu de comunicare și micellaneous linie de Ambalare dimensiune: 65X32X42cm/26X13X17inch n. w.: 46.72 kg/103lbs G. W.: 78 kg/172lbs

Pachetul Inclus: 1 X Stripping Machine

Imagini De Produs:


KingHenJr16
2021-01-22
5/5
Заказ пришел. Все супер, пришло быстро,доставка к самому дому,все работает. Спасибо

Scrie o recenzie

Produse similare