Transport gratuit 100buc/Lot 3/16 Inch-Barb Luer de sex Feminin Conice Seringă Montaj (Polyprop) Luer Lock Conector Conic


Etichete: conector seringa, luer, luer de sex feminin, luer ac, Conector, sânge furtun de presiune, montarea luer, dublu feminin adaptor luer lock, blocare luer adaptor de plastic, manșetă monitor.

135.26lei 142.38lei
  • In stoc
  • w152834



  • Numărul De Model: VC-DL-3/16"-2
  • Tip: Accesorii
  • Nume De Brand: VMATIC

Transport gratuit 100buc/Lot 3/16 Inch-Barb Luer de sex Feminin Conice Seringă Montaj (Polyprop) Luer Lock Conector Conic

Distribuirea sfaturi,Distribuire de sfaturi,de Distribuire sfaturi, Distribuire de sfaturi,de Distribuire sfaturi,Distribuire de sfaturi,de Distribuire sfaturi,Distribuire de sfaturi,de Distribuire sfaturi,Distribuire de sfaturi,de Distribuire sfaturi,Distribuire sfaturi,sfaturi de Distribuire

De sex feminin Seringă Luer Montaj (polyprop) 3/16inch - Barb (Certificat: RoHS este disponibil)

Făcut de grad medical din polipropilena , rezistent la temperaturi ridicate, coroziune , solvenți organici, pot fi sterilizate cu max. 140 de grade celsius .Să se Alăture Bărbat Luer de Montaj Pentru racordarea la Tubulatură.Dublu helix conceput, etanșe când se blochează la loc.Potrivit Pentru Gama Noastra De Seringi Luer Lock.

Notă: seringă luer de montaj nu a fost sterilizate, dacă este necesar, aveți nevoie pentru a face sterilizarea te de la primirea acestora.

Specificatii produs: 1,6 mm (1/16 inch) de 2.4 mm (3/32 inch); 3.2 mm (1/8 inch); 3.9 mm (5/32 inch); 4.8 mm (3/16 inch); 6.4 mm (1/4 inch); Produs material: PP (polipropilena) Produs de culoare: transparent culoare PP performanță Termică: pot fi sterilizate la temperaturi de peste 120 de grade Celsius, în condițiile de nici o forță externă, 150. Fragilizarea se produce la mai putin de -20. Test de stres: 1 cu 2mm*4mm furtun de silicon si PVC furtun atunci când este utilizat, presiunea de a 300Kpa, conexiunea este în apă fără bule de generație.Atunci când este utilizat cu PU 2mm*4.5 mm, furtun de presiune pentru a 300Kpa, conexiunea este în apă fără bule de generație. 2 cu 3 mm*5 mm sau 3mm*6mm furtun de silicon si PVC furtun atunci când este utilizat, presiunea de a 300Kpa, fara bule de aer în apă pentru a produce.Atunci când este utilizat cu PU 3mm*5mm, furtun de presiune pentru a 300Kpa, fara bule de aer în apă pentru a produce. 3 cu 4mm*6mm sau 4mm*7mm furtun de silicon si PVC furtun atunci când este utilizat, presiunea de a 300Kpa, fara bule de aer în apă pentru a produce.Atunci când este utilizat cu PU 4mm*6mm, furtun de presiune pentru a 300Kpa, fara bule de aer în apă pentru a produce. 4 cu 5mm*8mm sau 5mm*9 mm furtun de silicon si PVC furtun atunci când este utilizat, presiunea de a 300Kpa, fara bule de aer în apă pentru a produce.Atunci când este utilizat cu PU 5mm*8mm, furtun de presiune pentru a 300Kpa, fara bule de aer în apă pentru a produce. 5 cu 6mm*9 mm sau 6 mm*10 mm furtun de silicon si PVC furtun atunci când este utilizat, presiunea de a 300Kpa în apă fără bule de generație.Atunci când este utilizat cu 6mm*8mm sau 6,5 mm*10mmPU furtun de presiune pentru a 300Kpa, fara bule de aer în apă pentru a produce.Stabilitate chimică: Acid, alcalin, sare, alcool, fenol, aldehidă și cetonă sunt rezistente la majoritatea solvenților organici.Domeniu de utilizare: analize Biochimice, analize de calitate a apei, culturi de celule, de detectare a mediului, imprimare cu cerneală, termice, de inginerie, presiunea de calibrare, de măsurare a presiunii.De refrigerare, de dezinfectare, de predare, de cercetare științifică experimente, tratament stomatologic de echipamente, și multe alte zone comune.Mai ales în unele precizie științifică instrumente și echipamente de O gamă largă de aplicații au fost obținute în cea de joasă presiune gaz-lichid lichid sistem.Aspectul exterior: suprafață netedă, fără bavuri, zbor margine, nici o deformare semnificativă, de culoare normală, fără păr galben de păr negru.

Ambalaj & Livrare AMBALAJ:

Standard cutie de carton de export de ambalare.TIMP DE LIVRARE:

3-8 zile după confirmarea comenzii,detalii data de livrare ar trebui să fie decis în funcție de

sezon de producție și cantitatea de comandă.Informații Despre Companie

Ningbo VMATIC Lichid de Control Industry Co., Ltd este un producător de specialitate și exportator de distribuire sisteme și echipamente pentru toate industriile.Toate fluidele pot fi precis distribuite fie prin presiune de aer sau forța mecanică.Ne sunt dedicate pentru distribuire de proiectare, dezvoltare, producție și vânzări.Avem 10 serii majore pentru produsele noastre, respectiv clasificarea în funcție de calitate și funcția, etc.Fiecare dintre produsele noastre este respectat prin furnizarea de toate industriile o soluție cost-eficiente pentru nevoile să renunțe lichide și paste într-un mod controlat.

Toate fluidele pot fi precis distribuite fie prin presiune de aer sau forța mecanică.Noi de aprovizionare simplu de mână sau rezerve dozatoare pentru o singură parte a materialelor prin automate robotizate, sisteme de dozare cu viziune de recunoaștere și metru-mix echipamente pentru două părți materiale, cum ar fi epoxidice.O linie completă de înlocuibile seringi, butoaie, ace și sfaturi sunt de asemenea disponibile.

Produsele noastre sunt potrivite pentru multe aplicații, inclusiv Medicale, Electronice, Bijuterii, Auto si industriale generale OEM operațiunile de asamblare.

Ne angajăm să furnizarea de clienții noștri cu produse de calitate și de bună valoare pentru bani, ceea ce va asigura satisfacția cu un nivel ridicat de dedicare.

Așteptăm cu nerăbdare să posibilitatea de a servicii de distribuire cerințe.

Istorie 1 Fabrica Noastra A Stabilit

fabrica noastra infiintata din 2009, începe demestic vânzări 2 Bun de Vânzare În China

vindem rapid în noastre pe Piața din China și se bucură de o mare reputație 3 Importurilor si Exporturilor Departamentul Stabilit


Scrie o recenzie

Produse similare