Plicuri Poli Mailer PRIN e-Mail de Plastic de Corespondență Genti Plic pachet saci 100buc/lot de calitate Inalta 15x20+4cm


Etichete: poli mailer mici, plicuri de crăciun 15x20, plic din plastic, după discuții saci de 100buc, e-mail, oem poli corespondență, tote femeile, geanta din plastic, corespondență saci de 100pc, mailer.

49.83lei 101.66lei
  • In stoc
  • w15319



  • model: NICI unul
  • Numărul de Pc-uri: 100buc
  • Origine: NC(de Origine)
  • Ocazie: HALLOWEEN
  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: 15*20cm

Auto-etanșare Saci de Plastic Poștale de Corespondență Saci

Material : PE

Dimensiune: 15*20 cm+4 cm(W*L) (Nu poate mărime mică diferență, pentru că manuală de măsurare și de producție aleatoare.Dacă aveți cerințe stricte, vă rugăm să lăsați deoparte.Multumesc.)

Cantitate: 100buc/lot

Culoare: Ca imagine,un pic de eroare (Deoarece de producție aleatoare, poate exista o diferență mică în funcție de imagini, speranță pentru înțelegere.Dacă vă deranjează, vă rog să lăsați deoparte.Multumesc.)

Futures:

Nostru Polymailers este 100% reciclabil.

Polymailers sunt realizate din material durabil, rezistent la umiditate co-extrudat din polietilenă.

Acestea sunt construite cu un fund ori și puternică de căldură secundar superior garnituri pentru forța de rupere și sensibil la presiune auto-etanșare adeziv sistemul de închidere este de încredere, tamper-evident și ușor de utilizat.

Transport Maritim-Note:

1. Am expediat numai pentru dvs. de intrare adresa de livrare în timp ce face plăți.

2. Comenzile vor fi livrate in termen de 2-7 zile lucrătoare după ce plata dvs. a finalizat.

3. Cumpărătorul este responsabil de Zonă de la Distanță, contra Cost, orice taxe Vamale sau a taxelor la Import în cazul a ieșit.

4.Timp de transport maritim va lua 5 la 21 de zile prin China Post, o zonă de la distanță, de obicei, durează aproximativ 30-60 de zile pentru transport.

4. Din cauza diferențelor în countryies și regiuni,real timpul de livrare poate varia,în funcție de serviciile poștale și Vamale.


Scrie o recenzie

Produse similare