ZHIYUN Oficial Trepied Weebill S se Ocupe de LABORATOR pentru Macara 2/Buna 4/OSMO mobil 2 Gimbal Stabilizator cu universal 1/4 Șurub


Etichete: mini macara 2, zhiyun macara 2 dslr, macara 2 din, zhiyun macara 2 esc, macara 2 3, zhiyun macara 2 sholder, servo macara 2, zhiyun macara 2 rapid, stand macara 2, zhiyun macara 2 umar de sprijin rig.

158.65lei
  • In stoc
  • w153963



  • Nume De Brand: DF DIGITALFOTO
  • Pachet: Da
  • Gimbal Tip Accesorii: Muntele
  • Greutate (g): 200
  • Compatibil Gimbal Brand: ZHIYUN
  • Compatibil Model De Gimbal: Macara 2/Macara/Buna Q/Smooth3/Smooth4/Weebill LABORATOR

Trepied, Monopied * 1

1. Acceptăm plata în principal prin escrow, toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor escrow.O altă plată directă, precum Alipay, Western union,TT poate fi acceptată.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.Interne depozit (unele țări sunt excluse).Dacă selectați transport din China, taxe de import este exclusă, vă rugăm să asigurați-vă că veți plăti impozite tine.

2. Scopul prelucrate în timp util după verificarea plății.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul vacanței motiv.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la data plății, vă rugăm să contactați cu noi, înainte de orice alte acțiuni.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă oferi informațiile de pachetul de satisfacție a clienților.

1. Produse expediate din ZHIYUN magazin oficial, pot fi returnate în termen de 7 zile de la data primirii coletului, în cele mai multe cazuri.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., articole, vom fi bucuroși să vă oferim un înlocuitor pentru schimb sau de restituire.

2. Toate produsele oferim garantie 12 luni, garanție nu acoperă servicii sau înlocuiri făcute de om daune, daune fizice, apă.Din gama de garanție, nu oferim gratuit întreținere, în acest caz, dacă cumpărătorul se transformă în după-vânzare de servicii pentru clienți, cumpărătorul trebuie să plătească costurile, inclusiv costurile de întreținere și costul de transport maritim.

1. Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fie rapid pentru a ne lăsa feedback negativ sau neutru.Facem tot posibilul să asigurați-vă că fiecare client 100% mulțumit și să rezolve toate problemele pentru tine și întotdeauna lăsați feedback-ul pozitiv pentru toți clienții.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit, vă rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul pozitiv și 5 stele.Acest lucru va extrem de a ne încuraja să fie mai bine.Vă mulțumesc foarte mult!


Fabiola21c
2021-01-23
5/5
Заказ не пришёл, но продавец быстро вернул деньги, обидно, но бывает

Scrie o recenzie

Produse similare