Electric de Țânțari Zapper USB Reîncărcabilă Zbura Racheta Portabile Insecte Mosquito Swatter de uz Casnic Pest Killer Pentru Interior Și Întrece


Etichete: electric de țânțari racheta, țânțar racheta zapper, muște, electric zapper, electric, plasă de țânțari, zbura racheta, fly killer racheta, bug swatter, electric zbura racheta, electric fly killer.

77.25lei
  • In stoc
  • w154166



  • Picătură de transport maritim: Suport
  • Numărul De Model: Swatter Lovit
  • Sursa De Alimentare: Baterii
  • Ochiurilor De Plasă De Stil: 2-Strat
  • Dimensiune: 51 x 22 x 3.4 cm/20.08 x 8.66 x 1.34 in
  • Capacitatea bateriei: 300mAh plumb-acid baterie
  • Produs Caracteristică: USB de Încărcare
  • Tensiune De Lucru: 2200V
  • Numele: Swatter Lovit
  • Lățime Plasă: -
  • Metoda De Încărcare: USB de Încărcare
  • Lungimea Totală: -
  • Material: ABS
  • Cu Baterii: Da
  • Timp De Încărcare: Sub 2 Ore
  • Tensiune Nominală: 110V

Electric de Țânțari Zapper USB Reîncărcabilă Zbura Racheta Portabile Insecte Mosquito Swatter de uz Casnic Pest Killer Pentru Interior Si Exterior

Caracteristici: 1. Pe scară largă anti-plasă de țânțari, puternic șoc electric anti-tantari, electric țânțar swatter și anti-tantari lampa două funcții.

2. Cu bază rotundă și de încărcare cablu de date, acesta poate fi ridicat ca un țânțar criminal lampă.Puteți activa mosquito killer funcție în timp ce de încărcare.

3. 2500V tensiune înaltă tensiune în rețeaua electrică, zgomot redus, confortabil de utilizat, val de lumină capcane, imita corpul uman tehnologia de încălzire.

4. Criptate interlaced mare-zona rețea, de înaltă densitate de rețea interne, trei straturi de securitate criptat grilă, omorând țânțarii rapid și precis, omoară dintr-o lovitură.

5. În 370 trupa val, tantari atrage lungime de undă de lumină albastră lămpi, și efectul de a atrage tantari este remarcabila.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Dimensiuni: 51*22*3.4 cm/20.08*8.66*1.34 în

Greutate: 300g

Capacitate baterie: 300mAh plumb-acid baterie

Metoda de încărcare: incarcare USB (cablu și de bază sunt incluse)

Tensiunea de încărcare: 5v

Tensiune de lucru: 4v

De lucru curent: 400mA

Tensiune de ieșire: 2500-3000v

Putere de iesire: 1w

Timp de încărcare: 1 oră

Lista De Ambalare:

1 x Țânțar Swatter

1 x Baza de Încărcare

1 x USB Cablu de Încărcare

Note Importante:

1. Când electrice țânțar swatter este de lucru, nu există tensiune înaltă pe ochiurilor de plasă de metal suprafață!Vă rugăm să păstrați-l departe de copii, și vă rugăm să nu-l folosească mâinile pentru a atinge electrice net pentru a preveni șocurile electrice.

2. Nu utilizați acest țânțar swatter în locuri unde există gaze inflamabile și alte materiale pot cauza pericol, și nu folosesc chestii de metal sau alte obiecte conductoare pentru a freca metal pe net cu regularitate pentru a face scânteie pentru a evita pericolul.

3. După utilizare, vă rugăm să apăsați comutatorul de alimentare în poziția OFF.

4. În scopul de a asigura durata de viață a bateriei, și dacă nu există nici un efect evident atunci când se utilizează swatter a lovit tantari, sau când partea de jos a bateriei indicatorul luminos clipește, înseamnă că bateria are practic alerga afară, vă rugăm să nu mai utilizați-l și încărcați țânțar swatter în timp.

5. Dacă nu veți utiliza țânțar swatter pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să încărcați-l la fiecare 3 luni, de fiecare dată este de aproximativ 1 oră, și apoi produsul ar trebui să fie stocate într-un ventilate, loc uscat unde temperatura relativă este mai mică de 80%, și nu ar trebui să existe substanțe chimice corozive în jurul valorii de.

6. Nu ștergeți net de țânțar swatter cu prosoape umede sau clătiți suprafața cu apă, puteți folosi un lung păr perie moale sau ușor bate pe net pentru a curăța resturile de pe ea.

(Țânțari resturile poate provoca un scurt-circuit pe metal ochiurilor de suprafață și daune electric țânțar swatter, vă rugăm să-l curățați în timp)

7. Vă rugăm să nu utilizați produsul atingeți alte obiecte dure sau pinch plasă de suprafață a produsului pentru a evita deteriorarea ochiurilor de plasă de metal suprafață.

8. Vă rugăm să folosiți produsul în strictă conformitate cu cerințele și note de instrucțiuni, și nu dezasamblați produsul de la voi, cum ar fi utilizarea necorespunzătoare.Și compania nu își asumă nici o responsabilitate pentru consecințele cauzate de funcționarea necorespunzătoare.

Note:

1. Din cauza diferențelor de lumină și ecran, culoarea articol poate fi ușor diferită de cea din imagine.

2. Datorită măsurare manual, te rog, permite o toleranță de 0,1-2 cm.

3. Acest electronic mosquito killer trebuie să fie ținute departe de copii, care nu este potrivit pentru hambare, grajduri de animale si alte locuri similare.

Este interzis să atingeți de metal ochiurilor de plasă, când țânțari zapper este de lucru, și este interzis să-l folosească în medii unde există gaze combustibile, gaze sau materiale inflamabile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea

numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.


Lubava 04
2020-11-21
1/5
The goods did not come!!!

Scrie o recenzie

Produse similare