50pcs imprimantă 3D duza M7 Alama, Duza MK10 nozzle0.2/0.3/0.4/0.5/0.6/0.8/1.0 mm pentru 1,75 mm cu filament


Etichete: pocophone f1 c, 16v 470uf, scripete de ghidaj, ender 5 plus upgrade, scirocco r20, 0.22 ohm, fulie, 1206 25v, ender 3 hotend upgrade, bmg extruder ender 3.

58.98lei
  • In stoc
  • w154617



  • Tip De Element: Duza
  • Nume De Brand: IdeaFormer
  • Numărul De Model: MK10 - duza

Elemente s-ar putea place

Detalii element Nume MK10 extruder Nozzle Condiție 100% de Brand Nou Compatibil 1,75 mm filament Duzelor dimensiuni de 0,2-1,0 mm filet Exterior M7x5.8mm Orificiu pentru filament ID-ul de 4.1 mm pentru OD 4mm PTFE Material Alama Greutate 3.3 g

Pachetul include: 50 buc MK10 duza

Plata

1.Acceptam plata prin intermediul www.antena1slobozia.ro permis.( Dacă doriți să plătiți prin PayPal, vă rugăm să contactați cu noi )

2.Plata trebuie făcută în termen de 3 zile de inchidere a licitatiei.

3.Nu include vamale sau orice alte taxe.

Client service

1.Pre-vânzare:Dacă aveți orice întrebare despre transation,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

2.În tranzit :Dacă nu ați primit coletul, vă rugăm să citiți politica de transport maritim cu atenție sau să contactați cu noi, înainte de a aplica un litigiu sau de caz.

3.După deliveryIf există orice problemă cu privire la ordinea, vă rugăm să ne contactați înainte de a aplica un litigiu sau de caz.

Transport

1. Comanda va fi procesată în termen de 48-72 de ore de verificare de plată.

2. Am doar nava ta a confirmat www.antena1slobozia.ro adresa.

3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude week-end și de vacanță.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă alegeți "China post pachet obișnuit plus" și nu au primit un transport de peste 60 de zile de la plată, vă rugăm să contactați cu noi.

Dacă alegeți "China Post Aer Înregistrat Mail / www.antena1slobozia.ro standard de transport maritim / www.antena1slobozia.ro saver / Epacket" și nu au primit un transport de peste 35 de zile de la plată, vă rugăm să contactați cu noi.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.Satisfactia dumneavoastra este motivația noastră!

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

6. Pentru țara de destinație fiscale personalizate,nu ne putem ocupa de asta, avem nevoie de cstomer ajuta personalizate autorizație,care este responsabilitatea cumpărătorului.Se Întoarce/Rambursare

1. Puteți să ne contactați în termen de 3 zile și de a returna pachetul in termen de 7 zile de la data la care a fost primit.

2. Vă rugăm să specificați motivul pentru care doriți să se întoarcă, mai bine vă poate oferi fotografii sau clipuri video.

3.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să atașați cod de retur de la noi.(dacă aveți nevoie pentru a reveni la pachet ,vă vom oferi un cod de retur).

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un 5 ★★★★★ stele feedback-ul.Feedback-ul dvs. pozitiv este important pentru noi.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback Neutru sau Negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema, multumesc!


Scrie o recenzie

Produse similare