Masina aparat de Aer Conditionat Perie Praf de Îndepărtarea Instrument de curățare urzeală tricotate Perie de Curățare de aer condiționat Auto priza de curățare Fierbinte


Etichete: masina detaliu, autocolant warp, tesatura scaun, aer conditionat curatenie, mașină de efect, iem curat, perie auto, masina praf instrument curat, broch femei, auto vacuum cleaner.

17.33lei 33.32lei
  • In stoc
  • w154725



  • Origine: NC(de Origine)
  • Articol Greutate: 60g
  • Lățime Produs: 4cm
  • Element De Lungime: 21cm
  • Articol Diametru: 0.0inch
  • Înălțime Element: 1cm
  • Caracteristici Speciale:
  • Tip De Material: ABS și urzeală tricotate
  • Suport: Dropship/En-Gros/Epacket
  • origine:

Caracteristici:

1. Perii de mașini de evacuare aer perie de curățare sunt groase și moi, nu va lăsa zgârieturi pe vehicul, și sunt ușor pentru a elimina praful.Este dual-scop pentru masini si case.Acesta poate fi folosit pentru interior masina de curățare sau de curățare de uz casnic.

2. Gaura de aerisire de curățare perie este echipat cu un mâner din plastic robust, care este lumină în greutate, nu este ușor de a sparge, și are un design ergonomic și este confortabil de utilizat.

3. De dimensiuni mici, greutate redusa, usor de transportat, și nu ocupă spațiu.

4. Două capete mini praf duster pentru masina de aerisire, dotate cu ultra-fine de urzeală și perie, care poate curăța poziții diferite.

5. Multi-funcțional perie de curățare poate atinge golurile înguste sau mici spații, care este foarte potrivit pentru masina guri de aerisire, tablouri de bord, ferestre oarbe, tastaturi, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Dublu-scop, Perie de Curatare pentru Auto si Casa

Culoare: negru

Material: ABS și urzeală tricotate

Dimensiune: aproximativ 21*4cm/8.27*1.57 inch

Greutate: 30g despre

Lista De Ambalare:

1*Perie De Curățare

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.


Scrie o recenzie

Produse similare