Militar de Vânătoare Tactice Singur Pistol, Revista Husă Molle EDC Sac de Mici, Munitie Airsoft Toc Cuțit Lanterna Teaca Titular


Etichete: buzunar militare tactice, airsoft lampa, airsoft, cuțit, pistol airsoft, geanta edc, edc instrument, covor cuțit, sac pungă, cutie munitie.

18.75lei 28.43lei
  • In stoc
  • w155152



  • Material: Nailon

Material: 1000D Nylon Greutate:0.06 kg / 0.13 lb/2.1 oz Dimensiuni(Lungime x Latime x Inaltime): 14 x 6 x 4 cm Caracteristici: 1. Realizate din 1000D nailon, este durabil și rezistent la zgârieturi 2. Cu buckled curea, acest mic sac de talie permite pentru a scoate și a pus în gadget-uri convenabil, fără griji că gadget-uri în interiorul va cădea cu ușurință 3. Acest impermeabil sac de talie putea proteja gadget-uri cu un dram de securitate atunci când mersul pe jos în ploaie subțire 4. Cum pentru a prafului si a petelor, acestea sunt incomod de a adera la suprafața de acest sac de talie, astfel încât ai putea curăța cu ușurință 5. Potrivit pentru cei cărora le place de vânătoare sau alte activități în aer liber 6. Acest sac de depozitare costume pentru Molle sistem, astfel încât să-ar putea potrivi talie centura, vesta si rucsac etc.


Scrie o recenzie

Produse similare