WALFOS Ceai Infuzor din Oțel Inoxidabil Ceai Mingea Frunze de Calitate Alimentară Aroma Total Ceai Infuser Gadget Ilicone Ceai Infuser Ceai Ceainic


Etichete: hârtie ceai, oțel rotund mingea, placi de gadget-uri, stația totală, silicon ceai infuzat timp, statie totala profesionala, frunze de ceai negru, te ei amuzant, mor de ceai, BUCĂTĂRIE.

24.37lei 40.60lei
  • In stoc
  • w155252



  • Certificare: Rohs,SGS,FDA,LFGB
  • Temperatura: -40F la +446F (-40c la +230c)
  • Origine: NC(de Origine)
  • culoare: roșu portocaliu galben verde albastru
  • Material: silicon și 304 din oțel inoxidabil
  • Clasificarea: Italiană
  • Dimensiune: 15.6 cm * 5.3 cm
  • Caracteristică: Eco--Prietenos,ușor de curățat
  • Caietul de sarcini: 350ml
  • Capacitate: 50ml
  • Nume De Brand: walfos

Notă!!!Multi vanzatori de pe www.antena1slobozia.ro utilizarea fals material de silicon pentru a copia WALFOS produse recent.ne-au dat in judecata acum.Fals material silicon este toxic și rău pentru sănătatea noastră,nu se poate atinge direct de alimente.

Original WALFOS eticheta Toate WALFOS produse va h ave Original WALFOS eticheta din ambalajul.Dacă nu-l găsești în ambalaj, produsul este fals!!!Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați dacă găsiți fals WALFOS produs de pe www.antena1slobozia.ro.

Alimente Grad Silicon

Toate Originale WALFOS Brand sunt produse de Calitate Alimentară , fara miros , BPA Free de înaltă calitate platinum material silicon, nu ieftin TPR cauciuc sau material.

Nostru silicon material este același ca silicon copil suzeta !De ce folosim acest silicon de înaltă calitate?Pentru că este sigur pentru oameni să-l folosească în cuptor, frigider și sănătatea noastră.Sper dragostea de familie și bucurați-vă de WALFOS din silicon de înaltă calitate a produsului.

WALFOS Ceai Infuzor din Oțel Inoxidabil Ceai Mingea Frunze de Calitate Alimentară Aroma Total Ceai Infuser Gadget Ilicone Ceai Infuser Ceai Ceainic Rapid de transport maritim!!! ------------------------------- Caracteristici: 1. Bine-proiectat: funcționalitate Inteligentă, drăguț și distractiv de utilizat 2. Ușor de curățat: Aruncați utilizate frunze și se clătește cu apă caldă și săpun 3. Masina de spalat vase-friendly: Aruncați folosit frunze si se pune in masina de spalat vase 4. În condiții de siguranță pentru a utiliza: FDA-aprobat, pur alimente grad silicon și oțel inoxidabil 5.Tava de scurgere inclus!Ușor de Utilizat: 1. Pop de pe o frunza de top 2. Lingura ta loose frunze de ceai, în cupa inox 3. Închideți capacul 4. Loc infuzorul în ceașcă de ceai 5. Se toarnă apă fierbinte și abrupte Specificatii: - Material: silicon si inox 304 - cea Mai mare rezistență la căldură: 230 grade - Minima de rezistenta: -40 grade - Dimensiune: L15.3 x W4 x H4 cm (6.02 x 1.57 x 1.57 în) Pachet : 1 x Ceai Infuser 1 x Tava de scurgere

Vă rugăm să consultați mai jos comentariile de la clienții noștri.Origninal calitate la un pret bun!!!!!!!!Foarte frumos!De bună calitate!Chiar mai bine este pretul!!Rapid de transport maritim!!

De ce să alegeți Walfos Magazin:

1.Garanție De Calitate!

100% alimente grad silicon platinum material.

Puteți returna bunurile, dacă există orice probleme de calitate, si va vom returna banii.

2.Transport rapid și bun de ambalare pentru colet.

Alegem serviciu de livrare rapid și asigurați-vă că parcela în situație bună pentru tine.

3.După vânzarea de servicii.Profesionale om pentru a rezolva orice întrebări.

Walfos Magazin


Scrie o recenzie

Produse similare