1/5/10 Buc Swashable și Reutilizabile Femeile Omul Adult Pânză Mondkapjes pentru Germeni Proteja Mondmasker Rimel în aer liber Siguranță Masca de fata


Etichete: Rimel negru, masca adult, rimel albastru, masca de fata pentru virusul, rimel pentru gene, rimel rezistent la apa, rimel de culoare, de paști masca, design masca, trage masca.

12.12lei 24.24lei
  • In stoc
  • w155672



  • Funcția: Personal
  • Aplicabile: Adult
  • Material: Cârpă de bumbac
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: QWER
  • Clasa de protecție: NICI unul
  • Numărul De Model: KZ70
  • Ciclul de viață: Non-unică folosință

Urmați-ne pentru a vă bucura Fanii cu Discount Exclusiv

1.VIP preț și discount suplimentar pentru fani.

2.Câștigătoare produse gratuite și mare, cupoane de magazin de club.

3.Știind noutăți, promoții și alte beneficii în avans.

1/5/10 Buc Swashable și Reutilizabile Femeile Omul Adult Pânză Mondkapjes pentru Germeni Proteja Mondmasker Rimel în aer liber Siguranță Masca de fata te Rog fi amabil remarcat,enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.Caietul de sarcini

Material: Poliester bumbac

Mulțimea: Adult

Gen: Unisex

Observații: 1 bucată de KN95 filtru pentru fiecare masca

Atentia

Vă rugăm să permiteți-dimensiuni mici abateri din cauza omului de măsurare.

Ca urmare a efectului de lumină și luminozității, pot exista mici diferențe între tonul de culoare de fotografie și elementul real.

Despre magazinele noastre și a produselor:

Asigurarea calității: Ne-am angajat să ofere cele mai bune produse pentru cumpărători la nivel mondial.Fiecare produs va fi testat în timpul de achiziție și de stocare.

Concesii de preț: produsele Noastre sunt furnizate direct de la fabrică și nu există nici o agenție de intermediere.Dacă doriți pentru a comanda în vrac, vă rugăm să ne contactați pentru prețul en-gros!

Profesionale de ambalare: Pentru a găzdui pe distanțe lungi transporturile internaționale, cele mai multe din magazinul nostru produsele vor fi livrate cu cutie de original.În același timp, în scopul de a reduce prețurile, cele mai multe jucării vor fi ambalate fără a fi nevoie pentru export de ambalare standard.

Servicii excelente: vă Rugăm să lăsați 5 stele, feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele).

Dacă produsul primit este deteriorat sau greșit, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ în primul rând.Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.Vom rezolva cât mai curând posibil și pentru a găsi cea mai bună soluție.

Alege-ne cu încredere, așa că nu veți regreta alegerea ta !


Kalashvalera
2021-02-05
5/5
nice adult protect mask. very fast delivery. good quality. thanks.
Vicente Valentina
2021-02-05
5/5
very safe masks. fast delivery. good quality.

Scrie o recenzie

Produse similare