400ml de Vid Anvelope Tub Interior de Reparare Lipici Masina Motocicleta Universal de Cauciuc de Etanșare de Reparare Lichid Ciclism Anvelope RepairTool


Etichete: masini kit de reparare anvelope tubeless, permanent etanșare anvelope, super b gel, biciclete, accesorii pentru biciclete general, formula r1, cubrebotas ciclismo, agent de etanșare pneuri, etanșare anvelope, reparații anvelope w o lipici.

26.60lei 36.98lei
  • In stoc
  • w156008



  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Anvelope Kituri De Reparare

Puncte:

1、Anvelopa tub capacitatea de reparare a: spori în mod eficient de etanșeitate a tubului interior, și capacitatea de reparare pentru tubul interior.

2. Anti-capacitatea de coroziune: controla în mod Eficient aciditate și alcalinitate, menține PH-ul constant etanșeitate mai bună, și nu va provoca coroziune a oțelului inel inel de aluminiu.

3. Anti-puncție capacitatea: produsul conține explozie-dovada componente, care pot ajuta în mod eficient anvelope pentru a disipa caldura si de a reduce riscul de explozie a anvelopei cu mai mult de 80%.

4、Non-capacitatea de adeziv: După uscare, tubul interior și exterior tub, janta si anvelopa nu se lipesc, iar anvelopa poate fi ușor demontat.

5、Rapid de instalat și ușor pentru a asambla și dezasambla.

400ML Cauciuc Lichid Anvelope Auto-rehidratare Motocicleta Anvelope de Biciclete de Munte de Cauciuc de Etanșare Mașină Protecție Puncție Etanșare Anvelope de Biciclete de Reparații de Lichid

Introducerea De Produse:

1 Sticla de Biciclete Anvelope, Instrumentul de reparare Kituri Plimbare Pe Anvelope de Protecție a Anvelopei Etanșare Roata, pană de Cauciuc de Etanșare Pneuri Puncție Sealer

Potrivit pentru:

1. Aer etanșeitate a tubului de sine este rău, naturale dezumflat repede, au nevoie de multe ori de majorete.

2. Distanta de ciclism.Condițiile de drum este complicat și dificil de a găsi un atelier de reparații.

3. Procesul de joc, nu își pot permite timp pentru a schimba anvelopa sau de reparare a anvelopelor.

Descriere Produs:

1. Cylion Etanșare este formulat si testat pentru utilizare în toate tub de anvelope.Odată instalat în cauciuc sau tub prin supapa ÎNAINTE de a avea o puncție, atunci când roata se rotește Etanșare este distribuită uniform în jurul valorii de interior din cauciuc sau tub, gata pentru a sigila înțepături în care acestea apar.

2. Ca Cylion Etanșare tratate tubul se rotește, forța centrifugă împinge etanșare a suprafeței benzii de rulare crearea unui strat de protecție, repararea înțepături ca acestea să apară și tratarea existente înțepături, și acest material de Etanșare pentru tub tip de anvelope este, de asemenea, recomandat pentru utilizare în anvelope tubeless.

3. Atunci când o puncție are loc, aerul care iese presiunea forțelor Cylion Etanșare în orificiul de imediat formând un puternic, sigiliu etanș și va sigila cât mai multe înțepături ca pot să apară.

4. Se va lucra în mod eficient în AMBELE intubat și anvelopelor fără cameră de aer, și va dura pentru durata de viață a anvelopei sau tub, și pur și simplu se spală cu apă și nu lasă reziduuri lipicioase spatele atunci când un pneu nou sau tubul este montat.

5. Rămâne lichid în interiorul anvelopei, acoperirea benzii de rulare ca roata se rotește.

6. Non-toxic, non-periculoase, non-inflamabil, non-aerosol și solubil în apă.Tuburi tratate cu această substanță de Etanșare poate fi patch-uri cu un convențional vulcanizat patch-uri.Vă rugăm să folosiți-l cu un pic de răbdare și de îngrijire!

Lista De Ambalare:

1 sticla * anvelope de etanșare(400ML)


Raregemsngold
2020-12-02
5/5
Very good product
The Sentin09
2021-01-05
4/5
You 've come well
Validator88
2020-09-12
5/5
arrived quick but havent tested it yet

Scrie o recenzie

Produse similare