Video Retro Joc Consola X9 ForPSVita Portabile Jucător de Joc pentru PSP Viat Jocuri Retro 5.0 inch Ecran plat cu Mp3, Film Camera


Etichete: joc retro, cazul ps vita, cutie retro joc consola, joc psp, NINTENDO A COMUTA, fantoma stick, psp-ul mobil, consolă de jocuri, psp, joc sega, piese psp 2000.

131.19lei 168.21lei
  • In stoc
  • w156313



  • Plug Type: UE Plug
  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: COOLBABY
  • Numărul De Model: x9

Consolă de jocuri Video X9 Portabile Jucător de Joc pentru PSP Joc Retro 5.0 inch Ecran Suport TV cu Mp3, Camera video Multimedia

Joc Retro Clasic

Imagini realiste oferi un sentiment de viziune largă!Calitatea imaginii este clar, ca daca este captivantă, cu un sentiment de confort si o buna viteza de răspuns.Mare de 8 GB de memorie cu sute de jocuri clasice construit în.Suport pentru 32-bit /16-bit / 8-bit joc de popularitate.

21000 Genuri De Jocuri

Încă îmi amintesc că am lucrat cu prietenii mei pentru a face un efort concertat.Încă îmi amintesc că n-am mâncat o cutie de cărți pentru câteva zile.Îmi amintesc încă să se strecoare în fiecare săptămână, în scopul de a trece un joc?Acest mic luptator X9 portabil are un 5-inch ecran mare, suporta atingere, independent clasic de opt butonul de forma pe părțile laterale stânga și dreapta, plus un rocker, se simte minunat.

5.0 inch Ecran HD

Acest joc consola foloseste un 5-inch ecran mare, culoarea este mult mai delicată și mai puternic!Să vă bucurați de joc în timp ce te bucuri de cele vizuale.Mii de jocuri,inclusiv FC,GBA,NGC și așa mai departe, pentru a satisface nevoile dvs. pentru jocul clasic.

Multifuncțional

Suporta o varietate de simulator FC, jocuri GBA, etc. toate play, puteți descărca toate jocurile gratuit, poți să te uiți înapoi la jocuri clasice, care nu au fost în măsură să joace pentru că, de învățare, de muncă, și puternic instant arhiva funcție de citire, și Dacă nu vrei să te întorci, trebuie să spun la revedere de la puzzle-ului!În plus față de jocuri, ecran mare poate fi, de asemenea, folosit pentru a viziona filme și asculta melodii, suporta o varietate de video formate de muzică, citi e-carti, și avatar portabile dispozitive de divertisment.Puteți lua, de asemenea fotografii.Prețul este o masă, Xiaozhi crede că este bun!

Suport TV de Ieșire

Suport TV de ieșire, trebuie doar un cablu AV!Conectarea la TV să se transforme într-un ecran mare și a cotei de un fericit joc cu prietenii tăi!

Se Simt Confortabil Design

După numeroase modificări și teste, aceasta consola de joc este conceput în conformitate cu retina inginerie și suportă două mână.Chiar dacă joci acest joc pentru o lungă perioadă de timp, nu te vei simti obosit!Vă permite să vă cufunda în joc și pentru a găsi amintiri din copilărie!

Multi-funcția de exploatare

Suport redare film, camere video, jocuri, face fotografii, e-carti, MP3, navigare imagine, TFT extins CARDURI de memorie.Suport RMVB/MP4/3 gp format video.

De înaltă Calitate Butonul și Perfect Touch

Joc consola folosește de înaltă calitate, butoane, și simt generală este confortabil.Nu te vei simti obosit atunci când juca jocuri pentru o lungă perioadă de timp!Acesta este un alt partener bun în viața ta și poți rămâne cu tine pentru o lungă perioadă de timp.Cu o 1250 mAh baterie cu litiu, puteți să-l utilizați pentru 3~4 ore continuu.

Lista de pachete

1* consola de joc 1 *căști 1* cablu USB 1 * manual de utilizare 1 *incarcator 1* AV linie


Imaestroy
2021-02-06
5/5
Received the goods but have damage

Scrie o recenzie

Produse similare