1buc Uscător de Scame Furtunuri de Vid 1M de Îndepărtare a Prafului de Extensie Tub de Aspirator Robot Home Office Instrument de Curățare


Etichete: furtun apa, xiaomi hoover perie, offic masa, aspirator cu vacuum, forma de vid, portabil aspirator furtun, tambur pentru furtun de gradina, uscător de scame vid, curat v9, aparat de etichetat portabil.

11.19lei 20.34lei
  • In stoc
  • w156575



  • Tip: Instalatii Sanitare Furtunuri
  • Numărul De Model: JJ195331
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)

Descriere Produs

Furtun dimensiune: 1 m/3.28 ft

Greutate: 150g

Cantitate: 1buc

Ambalare: culoare cutie ambalare

Produs Caracteristică

Curățarea de scame și de aerisire nu este de ajuns!Scame lăsat în interiorul unui uscător este un potențial pericol de incendiu.Un Uscător de Scame Furtun de Vacuum ajută la protejarea casa ta împotriva incendiilor aprins de încălzit acumularea de scamele.

Nostru Uscător de Scame Furtun de Vacuum indeparteaza de ani scame construi-up în adâncul tău uscător de aerisire, astfel încât aparatul să funcționeze mai eficient.

Acest furtun de vacuum atașament măsurile de peste 3,5 metri lungime pentru a ajunge adânc în locuri dificile, perfect pentru curățarea spatele aparate nu te poți mișca.

Comuta între 3 aspirare setările de control pentru a se potrivi cel mai bine nevoile dvs. de curățare.Perfect pentru lumina curatarea si un heavy-duty energie curată.

Infundate orificiile uscător face un uscător de muncă mai greu.Utilizarea Filtrului de Scame și viteza de uscare de până la 15 minute și pentru a preveni excesul de uzura pe masina ta.

Note De Produs

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Servicii

Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire

Feedback : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

De plată și de Transport maritim chioce


Ardak 2008
2020-12-31
4/5
Muito útil. Pena o tubo ter chegado um pouco vincado mas de resto tudo bem

Scrie o recenzie

Produse similare