13 Buc Plastic Furtun de Gradina Conector pentru Robinet Kit pentru Alăturați-vă Furtun de Gradina Tub Țeavă


Etichete: țeavă de plastic aderarea, forma gradul aderarea placa, metal aderarea placa, laboratorul de plastic, plastic tub de testare, gofrocarton tub, îmbinări de țevi de eșapament, aluminiu tăietor de țeavă, țeavă de mai jos, openbuilds aderarea placa.

32.14lei 45.93lei
  • In stoc
  • w156826



  • Certificare: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

Furtunul conectorul este fabricat din material plastic, solid și durabil material va avea o durată de viață prelungită.Utilizate pe scară largă în grădinărit de irigare, balcon udare flori, irigatii de gradina, spalat masina, irigatii de gradina, etc.

Dublu masculin furtun, conectori, compatibil montaj pentru 1/ 2 inch diametru furtun de conducte; 1/ 2 Inch rapid-conector de la femeie la femeie capete de furtun,permite 2 lungimi de furtun echipate cu conectori de sex feminin să fie împreună, să extindă durata de conducta rapid, dacă este necesar.

2-în-1garden furtun robinet conectori: fiecare conector pentru robinet poate fi separat în 2 părți, o parte este verde și pe de altă parte este negru, partea verde functioneaza cu 3/ 4 inch robinet, partea neagra functioneaza cu 1/ 2 inch robinet,conector atașează în siguranță în aer liber de la robinet, și îl convertește la standard de conectare rapidă a sistemului.

Racord rapid se potrivește cu 1/2 inch DN15 Furtun (OD 16mm),Construit pentru a se potrivi cele mai multe de sex masculin s-a încheiat conectori (16mm OD), acesta poate fi securly atașat în câteva secunde și poate fi detașat cu un simplu trage în jos a corpului.

Material:plastic

culoare:Verde + galben

Conținutul Pachetului:

Dubla 3 * * * Conector De Sex Masculin

8 * Furtun de 1/2 inch End Conectare Rapidă

2 * Furtun Conector pentru Robinet 1/2 Inch(21mm)și 3/4 Inch (26.5 mm)Dimensiunea 2-în-1

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Dragi prieteni,vă mulțumim că ați ales produsele noastre

Dacă anulați comanda sau alte motive, toate de rambursare va fi înapoi în contul dvs. în termen de 7 -10 zile prin www.antena1slobozia.ro.

Despre Transport

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

★ Dacă sunteți din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet și corect numărul de telefon.Este foarte important!!!

Dropship și Distribuție

Pentru en-gros, noi va oferim discount dacă ne contactați înainte de plată.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, și pentru a nu lăsa nicio informație despre noi.

Despre feedback-ul

★ Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, sincer sper că puteți să ne dea 5 stele.


Slk Ugra
2020-09-18
5/5
Excellent service quick delivery also product is very good quality.--Thanks

Scrie o recenzie

Produse similare