7 Inch pentru Raspberry Pi 3 Model B+ LCD Display Apăsați LCD cu Ecran 1024x600 HDMI Monitor TFT + Titularul Caz pentru Raspberry Pi 3


Etichete: rack raspberry pi, suport monitor, pin geyer pi, fundal ecran verde, pi s, roseberry pi 3 caz, pi, monitor pc, raspberri ecran, rasberry pi 5.

157.88lei 219.26lei
  • In stoc
  • w157251



  • Certificare: NICI unul
  • Dimensiunea De Afișare: Alte
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Origine: NC(de Origine)

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Caracteristică :Rezolutie: 1024*600.Interfata USB capacitiv de Presă , mult mai convenabil

Suport lumina de fundal de control cu buton de ON/OFF , economisește energie electrică

Sprijin pentru Raspberry Pi sistemului , oferă Raspbian , Ubuntu , Win 10 sistem de imagine de pe CD

General de afișare HDMI , poate fi folosit ca un monitor de calculator ( Apăsați funcție nu poate fi folosită în această situație )interfata HDMI este utilizat pentru a afișa , o interfață USB este folosit pentru funcția Apăsați și sursa de alimentare.

Acest 7 inch Apăsați ecranul modulului este proiectat special pentru Raspberry Pi 3 Model B+/3B/2B, suport de alimentare portabil , convenabil pentru DIY.Puteți instala pentru Raspberry Pi pe partea din spate a titularului , a economisi spațiu și mai ușor de utilizat.

Introducere : Aceasta este de 7 inch cu touchscreen capacitiv pentru Raspberry Pi , suport pentru Raspberry Pi 3 Model B+ , pentru a face Presă funtion , nu puteți folosi pentru Raspberry Pi sistemul direct , aveți nevoie să-l configurați.Am pus configura modul în următoarea descriere , este destul de ușor.Există 1024*600

Despre imaginea de sistem :

1. Puteți folosi imagini de sistem pentru acest touchscreen-ul în CD-ul direct.

2. Configurați Raspbian sistem :

Instalați Raspbian sistem pentru cardul sd , deschide cardul sd de pe computer.

Deschide config.txt fișierul în directorul rădăcină de card sd , adăugați următorul cod la sfârșitul de fișier, salvați-l în condiții de siguranță și scoateți cardul sd.

Codul pentru 1024*600 de 7 inch toucscreen:

max_usb_current=1

hdmi_group=2

hdmi_mode=1

hdmi_mode=87

hdmi_cvt 1024 600 60 6 0 0 0

Culoare:negru

Material:Metal + PCB

Conținutul Pachetului:

1 x 1024*600 ecran Tactil

1 x Cablu HDMI

1 x CD

1 x Cablu USB

1 x set de Șuruburi și Piulițe

1x suport metalic

Notă :LCD doar suport Raspbian , Ubuntu si Win 10 sistem , dacă doriți să utilizați un alt sistem de imaginea ta , trebuie să configurați driverul pentru sistemul dvs. de unul singur .

Dacă aveți nevoie pentru a utiliza funcția Apăsați, USB linie trebuie să fie conectat la Raspberry Pi , nu aveți nevoie de o sursă de alimentare separată.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


Scrie o recenzie

Produse similare