Noi Spălare Manuală Vibrissa Dispozitivul En-Gros Mecanice Din Oțel Inoxidabil Nas Parul Tuns Ras Si Epilare Fierbinte


Etichete: ipl de îndepărtare a părului deess, mașină de tuns părul riwa, trimmer manual, mașină de tuns parul, ipl de îndepărtare a părului lumini, mașină de tuns părul xiaomi, ipl de îndepărtare a părului negru, parul nas trimmer, trimmer nas, clipper.

60.77lei 72.37lei
  • In stoc
  • w157631



  • Numărul De Model: Aparat De Tuns Părul Din Nas
  • Dropshipping: Suport
  • Dimensiune: 0.8cm
  • Tip De Element: Nas & Ear Trimmer
  • Caracteristică: Aparat De Tuns Părul Din Nas
  • Tip: din oțel inoxidabil de părul din nas
  • Nume De Brand: roșu dieny
  • Mărfuri De Certificare A Calității: ce
  • Tip 1: Nas & Ear Trimmer
  • Material: Din Oțel Inoxidabil

Noul Manual Din Otel Inoxidabil Nas De Ras Trimmer Pentru Nas Urechi De Tuns Aparat De Ras Îngrijirea Feței Pentru Om Lavabil Dispozitiv De Dropshipping

Puncte: 1、de Înaltă calitate materiale: oțel inoxidabil, precizie design, durabil, poate fi utilizat de zeci de mii de ori.

2、Sigur și nedureros: există o anumită distanță între lamă și piele.Acesta este realizat de o precizie rotary cutter, așa că nu trage părul din nas și se simte fără durere atunci când este utilizat.

3、Ușor de utilizat: nu sunt necesare baterii.Acesta poate fi rapid și ușor de operat de o parte, și părul din nas pot fi împodobite apăsând ușor părul din nas.

4、Portabil, Compact și ușor, ușor de transportat și depozitat, gata de utilizare oricand, oriunde.

5、Ușor de curățat: Utilizați incluse perie pentru a curăța sau de a curata direct sub apă.

Caietul de sarcini:

Material: otel Inoxidabil

Dimensiuni: rotund tăiere margine de aproximativ 0,8 cm/0.31 în, aproximativ 5*3.3 cm/1.97*1.3 în

Cum să Utilizați:

1. Țineți instrumentul cu degetul mare și arătător și introduce trimmer ușor în nări.Așezați capul de tăiere în nară aproximativ 1/5 inch.Folosiți întotdeauna apă caldă înainte de utilizare.

2. Strângeți mânerul pentru a roti ascuțite interior lamă și se taie vizibile doar părul.Ține de rotație în timpul procesului de tăiere, pentru a evita tulpina.

3. După utilizare, folosiți o perie pentru a curăța instrument pentru a elimina excesul de par între lame, sau clătiți direct cu apă și apoi se usucă de apă.

4. Nu dezasamblați aparatul, în caz contrar aceasta va afecta precizia.

Lista De Ambalare:

1*Din Oțel Inoxidabil De Părul Din Nas

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Transport address4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.


Scrie o recenzie

Produse similare