De Îngrijire A Sănătății Ostomy Centura Abdominală Bretele Talie Suport Purta Abdominale Stoma Preveni Parastomal


Etichete: pentru sănătate, resqme instrument, accesorii pentru stome, caz de colostomie, colostomi, produs de sănătate, copil ostomy îngrijire, stoma, pentru stoma, ingrijire stome.

31.04lei 46.33lei
  • In stoc
  • w157941



  • Numărul De Model: Ostomy Centura Abdominală
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Suport
  • Nume De Brand: KuZHEN

Caracteristică:

RESPIRABIL SI ELASTIC - Extrem de respirabil material elastic face abdominale liant confortabil de purtat pentru perioade lungi de timp.Se potrivește în jurul taliei confortabil, în conformitate cu orice formă și dimensiune.

PRIETENOASE cu PIELEA de PLUȘ INTERIOR - Premium, plus interior material noastre abdominale liant este atât de moale și confortabil, care poate fi purtat împotriva pielea goală.Acesta oferă confort imbatabil TOATĂ ZIUA!

CONFORTABIL se POTRIVESC - Velcro compatibil tesatura permite închiderea centurii de la orice poziție nu se limita la interval specific.Plastic strais preveni liant de rulare.

MARE PENTRU EI - Ajută la reducerea durerii prin furnizarea distribuite de presiune în abdomen, talie și de jos a spatelui.Viteza de recuperare după un C-secțiune, hernie abdominala sau orice alte interventii chirurgicale in zona abdominala.Pentru a îmbunătăți echilibrul și redistribui greutate, ca să se întoarcă la prepregnancy forma mai devreme.Folosit uneori pentru a diminua disconfortul menstrual.

MARE PENTRU EL - Respirabil Elastic Abdominal Suport Liant scade presiunea și de a oferi un suport excelent pentru abdomen, talie și lombo-sacrală zone.Viteza de recuperare după hernie abdominala sau orice alte interventii chirurgicale in zona abdominala.Acesta oferă excelente abdominale/spate suport și adevărat efect de slabire.

Descriere:

Material:39% Bumbac, 34% Poliester/27% Elastan

Marime:S/M/L/XL

Culoare:Aleatoare De Culoare(Bej/Gri)

Cantitate:1buc

Lista De Ambalare:

1X Ostomy Centura Abdominală

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat pe poze.

2. Te rog, iartă-1 cm/0.39"-3 cm/1.18" măsurarea abaterii datorită măsurare manual.


Scrie o recenzie

Produse similare