Baie de Colț de Raft Săpun Suport Dual Nivel de Alamă de Aur/Crom rafturi baie baie sampon coș de titularul de baie titular


Etichete: rack, baie shelv, alamă raft, aur bucătărie accesorii pentru baie, coș de baie, În baie raft, etagere de stocare, grijă de natură, raft de aur, unghi de titular.

107.60lei 163.00lei
  • In stoc
  • w158021



  • Raft Material: Cupru
  • Origine: NC(de Origine)
  • Titularul De Finisare De Suprafață: crom/aur/aur roz
  • Montat: COLȚ
  • Instalați Stil: Bolt Introducerea Tip
  • Tip: Rafturi Baie
  • Nume De Brand: Tuqiu
  • Certificare: NICI unul
  • Material: Alama
  • Numărul De Model: YS-YS13316
  • Numărul de Niveluri: Dual Nivel

Cald prompt:

De obicei, va nevoie de aproximativ 20-40 de zile prin China post air mail.

Dar în vânzare la cald sezoane,poate dura 60 de zile.

Dacă nu puteți să așteptați atât de mult timp,te rog, nu loc.

Sperăm, de asemenea, veți obține bunurile cât mai curând posibil.

Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere.

Exprima de transport maritim de instrucțiuni și feedback-ul: specificațiile proiectului privind (1) vă rugăm să citiți cu atenție și asigurați-vă că aceasta este ceea ce ai nevoie. (2) linia dvs. sau lăsați un mesaj cu noi la orice proiect, termenii de livrare și preț. (3) dacă unele cerințe suplimentare în proiectul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne întrebați.Unele notificare despre transport: (1) Chineză poștale timpul de livrare este de aproximativ 23-45 de zile (unii au nevoie de 45 de zile sau cam asa ceva), vă rugăm să faceți o nouă pacienți sunt în așteptare pentru dvs. de pachet. (2) de asemenea, ia în considerare alte express (UPS, DHL, fedex, TNT sau EMS) 2-8 zile pentru livrare. (3) vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice anormale mail. (4) vă rugăm să ne trimiteți un sfat știi mai bine decât noi.Vom aprecia foarte mult ideile bune. (5) dacă oferta noastră China post liber de transport maritim de mărfuri, noi doar prin China post de transport.Vom realiza Ca am fost de acord să tarife. (6) noi nu suntem responsabili pentru orice vamale sau a taxelor de import. (7) vom face tot posibilul pentru a vă satisface, dar nu orice cerințe nerezonabile te rog.Notă importantă: Clienții ar trebui să fie sigur dacă țările lor sunt autorizate să importe Acest produs de cumpărare.Dacă nu sunteți sigur dacă țara dumneavoastră vă permite aceste tipuri de produse, vă recomandăm să contactați personalizate pentru confirmare.Noi nu va fi responsabil pentru pierderi din cauza vamale de confiscare.Control de calitate: (1) Vom testa fiecare element înainte de livrare pentru a se asigura că acestea sunt în stare bună. (2) Ca un furnizor experimentat noi pachetului bunuri în cutie de carton cu EPE, care ar împiedica elementele de unele daune neașteptate eficient timpul de livrare. (3) va oferim transport rapid, de obicei în jurul valorii de 3 zile de pregătire.Aceasta este o aproximativă de timp, datele de expediere va fi de până la comenzile dumneavoastră. (4) Ne-ar permite să știți numărul de urmărire după ce am trimis produsele.Feedback-ul / Clasa serviciul nostru: Pls lasă-ne un comentariu de produsele și serviciile noastre după ce am primit produsele ;.Acest lucru ne va ajuta pentru a face mai bine în viitor Vom precupeți nici un efort pentru a face upgrade sistemul nostru pentru a satisface toate de felul nostru de clienți.Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.Notă:.China Post Air Mail / Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât în Special Articole de Livrare va ajunge în 7-25 zile lucratoare la nivel mondial, de obicei, Și timpul de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii generale ..ora de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență:

Dacă vă satisface produsul nostru pls da de cinci stele, care ar fi mult mai apreciat


Subhash1508
2020-10-22
5/5
Perfect! Exactly the same as in the picture. In the solid air. I'm really happy

Scrie o recenzie

Produse similare