Seminția 4Gang 1Way Perete Comutator Tactil 300W/Banda Comutator de Lumină Alb-Negru Auriu Cristal Clasa Panou rezistent la apa Comutatorul de Iluminare din spate


Etichete: trabuc poster, ghirlanda cascada, negru comutator de perete, seminția wifi, sârmă comutator de perete, baie dus, SEMINȚIA, 8 gasca, aer m comutator, 4gang comutator.

79.69lei 113.86lei
  • In stoc
  • w158075



  • Nume De Brand: SEMINȚIA
  • Tip De Element: Switch-uri
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: ROHS
  • Tip Comutator: Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
  • Curent: 10A

Caracteristici: 1. O cale de mijloc poate controla lumina de la un punct, cu Două căi de mijloc în două puncte. 2. Populare Culori sunt disponibile: Negru, Alb, Auriu. 3. Butonul se va aprinde noaptea, făcându-l mai ușor de a găsi. 4. Rezistent la apă și Rezistență Zero.Protecția Împotriva Șocurilor Electrice. 5. Diferite de testare a calității în timpul producției, pentru a se asigura fiecare comutator funcționează bine înainte de a acesta este livrat către clienți. 6. Aspect Elegant, foarte Potrivite cu multe decor modern stiluri.Acesta poate fi aplicat la salon, dormitor, hol, bucatarie, baie, Birou și așa mai departe. 7. 2 cale de mijloc nu există un alt comutator de control de aceeași lumină.Puteți activa luminile de pe sau off din două locuri, acestea sunt adesea folosite pe o scara caz, camera mare cu switch-uri de fiecare ușă.de exemplu, atât la partea de sus și de jos a scărilor. NOTA 1: UN contact permanent Comutator poate lucra numai cu un alt Comutator Tactil și nu va funcționa cu Întreruperi Mecanice.Un Seminția 2 mod de Atingere a Comuta poate conecta numai cu un alt Seminția 2-3 modalitate de atingere a comuta.Un Dimmer switch trebuie să fie conectat la un alt Touch Dimmer Switch. Prezentare produs: Marca: SEMINȚIA Dimensiuni: 157 x 86 x 35 mm Culori: Negru, Alb, Gloden Material: Aliaj+Cristal Sticla Certificare: ce,CCC ,RoHS Viață Mecanică: 100000 Ori Tensiune de Lucru: 110 V-240 V c Umiditate Relativă: 10% ~ 93% Consum de Energie: 0.02 W Temperatura de Lucru: - 20 ℃~+70℃ Notă: trebuie să taie curentul și timpul de instalare.


Amigogirl1986
2021-01-09
5/5
All superb. Very good goods.

Scrie o recenzie

Produse similare