37pcs 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 18 21 30 40 50 Ani la mulți ani Număr de Baloane Set Decoratiuni Petrecere Copii Adulti Baiat Fata


Etichete: 30 ziua, ins ziua decor, baloon ziua, dicaprio, complet set de decorare, 40 ziua, 18 petrecerea de ziua decoratiuni albastre, baloane baloane, albastru baloane de decorare ziua de nastere, 21.

38.32lei 58.94lei
  • In stoc
  • w158493



  • Ocazie: Aniversare
  • Nume De Brand: Heronsbill
  • Material: Latex
  • Setați Tipul: No
  • culoare: Argintiu, albastru, rose de aur, aur roz
  • Forma Stil: RUNDA
  • Tip de en-Gros: No
  • Numărul De Model: B0002-Z15
  • Numărul de Pc-uri: 37pcs
  • Clasificarea: Ballon

Detalii Produs

Dacă aveți nevoie de un alt număr.Puteți lăsa un mesaj de la comanda. 37pcs la mulți ani Decor Pachet: 32inch numărul balon de folie*1 16inch la mulți ani balon de folie*1 18inch stele balon de folie*4 12 țoli balon latex*24 de 12 țoli confetti balon*6 4m 33star banner*1 Culoare: argint, albastru, rose de aur Ocazie: Petrecere de Aniversare Fericită Cumpara mai mult de 2 oferă 5% vă recomandăm să alegeți metoda de transport maritim: www.antena1slobozia.ro Standard de Transport maritim, este rapid și în condiții de siguranță.Vă garantăm că, dacă pachetul este pierdut, va vom returna toti banii.Ne va livra elementul dvs. pe baza de comanda dvs., adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

【FAQ】

【Întrebări Frecvente】

1.Întrebări: Dacă n-am nevoie de acest produs, pot returna produsul și a reveni banii mei?

Răspuns: nu se accepta retururi și restituiri în termen de 15 zile de la finalizarea comenzii, vă rugăm să ne contactați.

2.Întrebări: Pentru că un produs a venit în defecte, iar produsul este diferit de descriere.

Răspuns: Oh, Doamne, îmi pare rău!Vă rog să acceptați noastră de rambursare sau liber pentru a trimite produsul la tine din nou.Contactați-ne cât mai curând posibil.vă mulțumesc foarte mult!

3. Întrebări: de Ce nu mi-am primit pachetul, informațiile de urmărire nu este actualizat.Pot obține negru de banii mei?

Răspuns: Vom Rambursare completă dacă nu primesc comanda in 60 de zile.Noi oferim o varietate de metode de livrare, timpul estimat de livrare nu este aceeasi.Și metoda de transport " China Post Obișnuit Pachet Mic Plus ", "Yanwen Economice Air Mail" și "4PX Singapore Post, OM Pro" nu oferă informații de urmărire pentru țara de destinație.Dacă sunteți în nevoie urgentă de produs, vă rugăm să alegeți informații de urmărire cu express, (cum ar fi www.antena1slobozia.ro Standard de Transport maritim , China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket, EMS, DHL,etc).Vă recomandăm să alegeți " www.antena1slobozia.ro Standard Shipping ", e rapid și în condiții de siguranță.

4. Întrebări: am scris gresit adresa sau m-am dus pentru o vacanță și nu a primit coletul.Pot să-mi iau banii?

Răspuns: nu vă faceți griji!Contact cu noi, ne va rambursare completă sau parțială.Sau poți să plătească costul de transport maritim, să ne a trimis articole la tine din nou.

5. Întrebări: îți oferim gratuit DHLhl sau EMS transport cu purhcases peste o anumită sumă?

Răspuns: Da, nu te superi să contactați serviciul clienți, spune-ne comanda cantitatea, țara de destinație.

6. Întrebări: te descurci cu drop shipping?

Răspuns: Da, oferim picătură de transport maritim de servicii.Dacă nu sunt alte cerințe, nu te superi să contactați serviciul clienți.Vă mulțumesc!

7. Întrebări: am alt motiv întrebări.

Răspuns: Contact cu noi!Contact cu noi!Contact cu noi!Vă mulțumesc foarte mult!


Upychka111
2020-12-14
5/5
I received the entire order The high quality items The order arrived quickly in Israel within two weeks!
Ageofsilence
2020-11-20
5/5
All Super shipping mega fast
Raghuraju1
2020-12-23
5/5
Received in 10 days. Thank you

Scrie o recenzie

Produse similare