Transport gratuit Industriale encoder 100 puls encoder / fotoelectric rotary encoder 100 puls / speciale pot fi personalizate


Etichete: 360 encoder, creștere rotary encoder, ipod rotary encoder, buton comutator rotativ, pulse timer, 24v encoder, tastatura rotary encoder, 100 encoder, encoder creștere, omron.

67.41lei
  • In stoc
  • w158551



  • Tip Motor: Motor Pas Cu Pas
  • Tip: Logica ICs
  • Numărul De Model: HN38-06N

Modelul HN38-06N-- encoder rotativă encoder rotativ incremental, AB fază, care poate identifica direcția de numărare puls semnal prin rotirea grilaj de disc și optocuplor.

Proprietăți: 100P/R - o Singură fază de 100 impulsuri pe rotație, DC5-30V largă de tensiune de alimentare, 100 de impulsuri Fiecare pas.Mecanică maximă de viteză 6300 rot / min

Metodă de conectare: Rosu catod catod negru

Alb cu verde -B faza mesh - Scut (Notă: anumite cabluri de culoare în funcție de produs plăcuța de marcare va fi)

Dimensiune: dimensiunea Corpului: 38mm diametru; encoder arbore cu 6 * 15mm; axa platforma: mare 5mm, diametru de 20mm; gaura fix: M3 șuruburi, cu 3 gauri de prindere in 30 de runde, alte 3 gauri de prindere în cele 28 de cerc; partea de evacuare.

Ieșire: AB a Două faze de ieșire dreptunghiulară ortogonale circuit de puls, ieșire NPN open collector tip de ieșire, de ieșire de tip și cu interne de pull-up resistor pe MCU sau PLC conectate direct, cum ar fi MITSUBISHI PLC (51 MCU sau PLC modul de intrare ar trebui să treacă la 0V funcția), notă: dacă encoder nu este conectat la aparat nu pot fi afișate direct în osciloscop val (de timp, open-colector ieșire de rezistență în absența tensiunii de ieșire nu este) să val la AB faza de producție, plus două trage up-uri;

Harta fizică

Utilizare: de Măsurare a vitezei de rotație, unghiul, accelerație și de lungimea unui obiect.

Gama de utilizare: se Aplică la toate tipurile de deplasare de măsurare de control inteligent, automat de lungime fixă automată mașină de tăiat piele, din oțel de tăiere cu lungime fixă controller, civil măsurat înălțimea și scala de corp, Universitatea joc roboți.

Caracteristic avantajele de dimensiuni mici, greutate redusa, instalare convenabil, de înaltă performanță de cost.

Probleme au nevoie de atenție 1: encoder și axa nu conexiune rigidă, utilizați conector elastic.Fotoelectric encoder este o înaltă precizie senzor, atunci când instalarea este strict interzisă.

2: vă Rugăm să nu pune encoder ieșire linie și linii de alimentare, precum Rao împreună sau în același slot de linie de ieșire, nu pot fi plasate în imediata apropiere de distribuție a energiei electrice.

3: Cabluri de eroare va fi rău circuitul intern, cabluri, vă rog, în conformitate cu encoder linie tag-ul, verificați după boot


Scrie o recenzie

Produse similare